Varför är det så viktigt med teambuilding på företaget?

Teambuilding aktivitet - Medarbetarskap

Hösten är den perfekta perioden att boka in en kick off med sina anställda! En kick off kan innehålla både middag, konferens eller någon typ av aktivitet och vi tycker detta är ett perfekt tillfälle att planera för någon typ av teambuilding med företaget.

Efter en lång period av hemmajobb kommer årets kick off vara extra viktig. Att då kombinera den med en teambuilding aktivitet är nästan ett måste för att få ihop teamkänslan igen. Trots att vi är enormt glada över att Teams och Zoom har funnits under den här perioden, så är det många som saknar att känna delaktighet. Äntligen kan vi på riktigt samarbeta, kommunicera och jobba tillsammans mot ett mål igen!

När ni börjar fundera på vilka aktiviteter och övningar som passar er teambuilding är det viktigt att ni först kommer överens om ert syfte. Ofta är syftet att på något sätt svetsa samman er företagsgrupp med önskar ni att göra detta genom en rolig aktivitet där era anställda får samarbeta och skratta ihop eller ska övningen vara mer utbildande där ni kanske går djupare in i er företagskultur?

När ni har koll på ert syfte så är det dags att hitta den optimala aktiviteten för er grupp. Här kommer våra tips på teambuilding aktiviteter:

På distans

Around the world

Beat the Hacker

Virtuell Mordgåta

Utomhus

Fångarna på Kastellet

Katapultbygge

Garden Party

Medarbetarskap

Inomhus

Game Show

Real Life Escape room

Prison Island

Matlagningsaktivitet – Sveriges Mästerkock, Italiensk matlagningsaktivitet, Vegetarisk matlagningsaktivitet

Föreläsning live eller digitalt – Christer Olsson, Aron Anderson

Beroende på vad för syfte ni har med aktiviteten så är det bra att följa upp resultatet. Valde ni en mer utbildande aktivitet där gruppen fick möjlighet att skriva ner sina tankar är det lättare att analysera resultatet, valde ni en rolig aktivitet kanske uppföljningen blir lite annorlunda där ni istället fokuserar på att ha kul och att kora en vinnare.

Läs mer och boka någon av våra aktiviteter för teambuilding här!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka årets teambuilding, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på