Digital motivationsföreläsning med Aron Anderson
Antal personer: 10-400 pers

Digital motivationsföreläsning med Aron Anderson

Vad som ingår

Digital motivationsföreläsning med Aron Anderson

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 0 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Digital motivationsföreläsning med Aron Anderson

I dessa tider kan det vara svårt att träffas i större folksamlingar och följderna av detta har tyvärr blivit avbokade evenemang och föreläsningar. Det är dock i dessa tider som vi behöver inspiration och pepp som mest! Detta har nu Aron löst för er, ni kan ni boka hans fantastiska motivationsföreläsning digitalt!

Om Aron Anderson

De senaste 7 åren har jag åkt land och rike runt och föreläst, inspirerat och delat med mig av mitt sätt att tänka, samt lärdomar från alla mina äventyr runtom i världen. Det har varit en helt fantastisk tid, med föreläsningar i alltifrån styrelserum på 10 personer, till att fylla globen med över 12 000 niondeklassare.

För några veckor sen kastades hela Sveriges näringsliv rakt in i en förändringens tid. Jag tror vi är många som har känt av det på många olika sätt. Känslan av att allt stannat av infinner sig, och att våra kunder tvekar med att ta beslut, vilket är lätt att förstå. Många jobbar hemifrån med alla de utmaningar vi står inför just nu. De sitter och jobbar framför datorn vid köksbordet, dotterns skrivbord eller i förrådet för att undvika barnskrik i Teamsmötet. Även om närheten till hemmet är skönt, så saknar många sina kollegor och gemenskapen på kontoret.

“Det är inställningen till uppförsbackar och motgångar som avgör utgången för det vi tar oss för. Det gäller hela tiden att vara på tårna och optimera detaljerna för att skapa så bra förutsättningar man kan.” – Aron Anderson

Den här typen av omställningar tar på kraft och kreativitet. Behöver ni pepp & perspektiv på tillvaron? I en digital föreläsning med Aron går han igenom hur man aktivt arbetar med att hitta samt vara med och ta ansvar för att skapa den motivation vi behöver i arbetslaget. Oavsett om man skidar över Sydpolen eller om man jobbar bokföring från ett köksbord i Flen.

Aron har en egen studio som han sänder ifrån, vanligtvis kan ni som kund se föreläsningen i Zoom eller Teams.

Pris: Från 25 000 kr exkl moms (Hör av er till oss för exakt pris)