Beat the hacker – Online
Antal personer: 3-1000 pers

Beat the hacker – Online

Utmanar er samarbetsförmåga
Kommunikation och samarbete
Ett spännande äventyr

Vad som ingår

45 minuters engagerande & virtuell tävling
Aktivitet: Beat The Hacker

Välj tillval

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 260 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Beat the hacker – Online

”Beat the Hacker” är ett engagerande och virtuellt Escape Game som spelas online!

En hacker har tagit kontrollen över era digitala företagsfiler. Kan ni låsa upp filerna på 45 minuter?

Vem som helst kan spela spelet och det enda som egentligen behövs är en uppkopplad dator och ett videomöte – som de flesta är vana vid i dessa tider. I mindre lag om 3-5 personer tävlar ni och utmanas i att lösa kluriga uppdrag tillsammans. Lagledaren kopplar upp sig i er vanliga digitala mötesmiljö (Zoom, Teams eller motsvarande) och kör spelet på sin dator för att sedan dela sin skärm med de andra spelarna. Glöm inte att alla spelare har fått personliga ledtrådar, vilket gör att varje spelare har en viktig roll i ert lag!

Detta är helt klart ett roligt sätt att jobba tillsammans och stärka gruppens gemenskap och teamkänsla, speciellt när man jobbar mycket från distans. Självklart finns det även möjlighet att följa poängställningen direkt online under spelets gång så ni har kolla på hur ni ligger till jämfört med de andra lagen.

Passa på att skicka hem något gott som era medarbetare kan äta och dricka under aktiviteten. Under tillval finns ett par exempel, hör av er till oss för mer information.

På förfrågan går det att skräddarsy spelet genom att lägga in frågor som är kopplande till er verksamhet. Aktiviteten finns tillgänglig både på svenska och på engelska så det går utmärkt att välja det som passar bäst för er grupp.

Förslag på uppdrag: 

  • Hitta dolda meddelanden i texter
  • Titta på videos
  • Hitta saker online
  • Lös ljuduppdrag
  • Knäck kluriga pussel, labyrinter & logiska utmaningar

Tillval: 

  • Projektledare som ordnar med facilitering vid start och uppsummering av resultat. Välj till detta i tillvalsrutan för att få ut rätt pris.