Digital inspirationsföreläsning med Christer Olsson
Antal personer: 10-500 pers

Digital inspirationsföreläsning med Christer Olsson

Vad som ingår

Digital föreläsning med Christer Olsson

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 0 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Digital inspirationsföreläsning med Christer Olsson

”Om vi människor hade lagt lika mycket energi på att acceptera varandras olikheter, som vi gör på att försöka göra olikheter till likheter, hade vi alla haft ett bättre liv.” – Christer Olsson

Välkommen till en digital inspirationsföreläsning med en av Nordens mest bokade föreläsare, Christer Olsson. Christer var en av de första att ställa om till digitala föreläsningar under våren 2020 och har sedan dess genomfört över 100 digitala sändningar. Varje föreläsning är unik då han utgår från just er grupps syfte och mål.

Men han återkommer alltid till att vilja, utveckling och ständigt lärande är nyckeln till lycka och framgång. Den person som står stilla i en värld som ständigt är i rörelse, kommer att hamna efter. Christer strävar efter att du som deltagare ska lämna hans föreläsning med konkreta verktyg och enkla övningar som du själv kan använda för att kan skapa förändring i vardagen, på jobbet och i dina relationer.

Med sin 30 års långa erfarenhet av kulturutveckling, ledarskap och affärsmannaskap är han nu dessutom coach till några av Nordens mest erfarna ledare. Många som ser Christer tala beskriver det som att det komplicerade plötsligt blir tydligt och att han lämnar efter sig en känsla av positiv energi, inre styrka och spännande insikter.

Christer sänder sin digitala föreläsning från sin egen studio och är flexibel gällande tid.

Pris: Från 50 000 kr exkl moms (Hör av er till oss för exakt pris)