Around the world – Online

Antal personer: 4-500 pers

Vad som ingår

Projektledning
Aktivitetsledare online
Aktivitet: Around the world

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 230 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om Around the world – Online

Around the World är en perfekt virtuell aktivitet för er som är redo att byta ut vardagen mot 60 inspirerande minuter runt om i världen?

Men inspiration från hela världen tävlar ni tillsammans med ert virtuella lag på 4 personer i kreativitet, kuriosa frågor och uppfinningsrikedom. Uppdragen är skapade för att ni som lag ska interagera med varandra på ett lättsamt och roligt sätt.

Praktiskt så börjar alla deltagare att ladda ner en specifik app via App Store eller Google Play. Aktiviteten startar sedan samtidigt för alla av en aktivitetsledare via videolänk och efter en gemensam presentation skickas ni i mindre grupper till era virtuella lagrum där ni får tävla tillsammans. Aktivitetsledaren kommer vara närvarande hela tiden och besöker de olika rummen under aktivitetens gång.

Aktiviteten tar ungefär 1,5 timme sammanlagt för aktivitet, introduktion och avslut. Den går att utföra både på engelska och svenska. Det finns möjlighet att vara fler än 60 personer på denna aktivitet, men priset kan då komma att ändras.

Ni behöver följande för att kunna delta: 

En dator med fungerande ljud och kamera
Internetanslutning
Tillgång till videokonferenstjänst via klient eller browser.
En smartphone med nedladdad app

Förslag på tidsschema för Around the world – Online (Vänligen hör med oss för detaljer):

16.00 – Introduktion
16.15 – Aktivitet: Around the world – Online
17.15-17.25 – Avslut