Around the world – Online
Antal personer: 15-500 pers

Around the world – Online

Vad som ingår

Projektledning
Aktivitetsledare online
Aktivitet: Around the world

Välj tillval

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 230 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Around the world – Online

Around the World är en perfekt virtuell aktivitet för er som är redo att byta ut vardagen mot 60 inspirerande minuter runt om i världen?

Men inspiration från hela världen tävlar ni tillsammans med ert virtuella lag på 4 personer i kreativitet, kuriosa frågor och uppfinningsrikedom. Uppdragen är skapade för att ni som lag ska interagera med varandra på ett lättsamt och roligt sätt. Det finns även möjlighet för er att välja till skräddarsydda frågor, se tillval.

Praktiskt så börjar alla deltagare att ladda ner en specifik app via App Store eller Google Play. Aktiviteten startar sedan samtidigt för alla av en aktivitetsledare via videolänk och efter en gemensam presentation skickas ni i mindre grupper till era virtuella lagrum där ni får tävla tillsammans. Aktivitetsledaren kommer vara närvarande hela tiden och besöker de olika rummen under aktivitetens gång.

Aktiviteten tar ungefär 1,5 timme sammanlagt för aktivitet, introduktion och avslut. Den går att utföra både på engelska och svenska. Det finns möjlighet att vara färre än 15 personer på denna aktivitet, men ni kommer då att få betala för 15 personer. 

Passa på att skicka hem något gott som era medarbetare kan äta och dricka under aktiviteten. Under tillval finns ett par exempel, hör av er till oss för mer information.

Ni behöver följande för att kunna delta: 

En dator med fungerande ljud och kamera
Internetanslutning
Tillgång till videokonferenstjänst via klient eller browser.
En smartphone med nedladdad app

Förslag på tidsschema för Around the world – Online (Vänligen hör med oss för detaljer):

16.00 – Introduktion
16.15 – Aktivitet: Around the world – Online
17.15-17.25 – Avslut