Sveriges mästerkock
Antal personer: 20-30 pers

Sveriges mästerkock

Hög igenkänningsfaktor från tv programmet
Kommunikation och samarbete
Exklusiv dessert av konditorn Manuel Pires

Vad som ingår

Projektledning inför ert event
Egen kock/kockar
Matlagningsaktivitet - Mästerkocken
Kanapéer
Er egen komponerade varmrätt
Choklad surpris av Torsgatans konditor
1 glas mousserande vid ankomst

Välj tillval

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1595 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Sveriges mästerkock

Nu har du äntligen chansen att tillsammans med dina kollegor bevisa vad du går för i köket! Sveriges mästerkock är aktiviteten som kombinerar lek, tävling och smakupplevelser på allra bästa sätt.

Kvällen börjar med ett par välsmakande kanapéer samtidigt som kocken går igenom kvällens upplägg samt delar ut förkläden. Ni har med fördel redan förberett en lagindelning som presenteras.

Här har de lång erfarenhet av matlagningskurser och varje lag kommer med hjälp av köksmästaren Martin samt hans Sous-chef Mårten få presentera varsin en varmrätt som sedan kommer att betygsättas av en jury. Upplägget är inspirerat av TV-succén ”Sveriges Mästerkock”, skillnaden är att detta är en teambuildingaktivitet som kräver kommunikation och samarbete.

Gruppen delas in i jämt fördelade lag och när ni går till ert kök får ni tillgång till en råvarulåda, detta är varorna ni har att arbeta med under kvällen. Huvudråvaran som ni väljer kan vara anka, rådjur, torsk eller oxryggsbiff. Ni får sedan börja spåna fritt och komma överens om vilken varmrätt som ni vill presentera. Här gäller det att samarbeta och lyssna på varandra, kommer ni inte överens blir slutresultatet troligtvis därefter.

När 90 minuter har gått lägger lagen ner sina knivar och presenterar sina rätter för juryn. Vinnare samt övriga kommentarer presenteras i samband med dessert som lagas av Torsgatan’s konditor Manuel Pires.

Välkommen till en ädel och smakfull tävlan!

Detta paket går att boka måndag-torsdag. 

Förslag på tidsschema för Sveriges Mästerkock (Vänligen hör med oss för detaljer):

17.00 – Ankomst, mingel och genomgång
17.30 – Matlagningsaktivitet
18:45 – Juryn provsmakar rätterna och middagen serveras