Academic Work i Budapest x2

Två händelserika helger i rad för vår projektledare Sandra då hon följt med två Academic kontor till Budapest. Både väst- och sydkontoret hade hört mycket bra om Budapest från de andra kontoren och valde även till slut att boka sin resa dit. Under tre händelserika dagar skulle de hinna med både sightseeing, teambuilding aktivitet och gemensamma middagar.

De båda kontoren valde ett liknande schema för sin resa med några få skillnader. På fredagen landade de 70 respektive 50 medarbetarna tillsammans med vår projektledare Sandra i Budapest. För att utnyttja tiden så mycket som möjligt så var de redo att upptäcka staden direkt efter incheckning på hotellet.

Det var nu dags för vår skräddarsydda teambuilding aktivitet ”City Challenge”. Med hjälp av kameror skulle bilder tas på flera olika platser i Budapest och de fick även chansen att svara på utvalda frågor om staden. Teambuilding och sightseeing i ett.

Dag två startades lite olika för kontoren. SYD-kontoret valde att starta dagen med en valfri aktivitet för alla medarbetare. De fick välja fritt mellan Escape Room, Termalbad och den riktigt typiska aktiviteten för Budapest, hyra cykel. Väst-kontoret däremot valde att ha fri aktivitet den större delen av dagen innan det var dags för gemensam middag. Självklart spenderade båda kontoren kvällarna tillsammans på några av våra favoritrestauranger i Budapest där de fick sitta samlat. Efter frukostbuffén på söndagen gick flyget tillbaka mot Stockholm igen.

Vi tackar Academic Work för lyckade helger tillsammans! Detta var vår tredje resa tillsammans och senare i år är det dags för den årliga julfesten, det ser vi fram emot!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få tips och hjälp med att boka er nästa företagsresa, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på