Nytt år och nya möjligheter – Restriktionerna tas bort!

Äntligen… Som vi har väntat på den här dagen!

Den 9 februari 2022 är dagen då Sverige påbörjar avvecklingen av de restriktioner som satts upp till följd av Covid-19. Merparten av restriktionerna mot covid-19 tas idag bort och vi kommer att kunna boka fysiska events igen, utan att förhålla oss till de hårda restriktioner som varit under lång tid. UNDERBART!

Deltagartak, kvadratmeterbegränsningar, krav på stängningstid, avstånd mellan sällskap, storlek på sällskap, vaccinationsbevis samt rådet att avstå från större sociala sammanhang är restriktioner som idag tas bort. Dessutom är rådet att en återgång till arbetsplatsen bör ske successivt vilket betyder att vi inom kort kommer att slippa se alla kontor som ekar tomma, vilket känns helt overkligt. Flera företag har arbetat hemma i snart två år och kan knappt minnas tiden innan pandemin. Därför tycker vi självklart att ni bör fira detta TILLSAMMANS! Det är dags att få ihop teamet igen och hitta tillbaka till den teamkänsla och sammanhållning som i många fall sakta men säkert försvunnit… Dels på grund av att ni knappts setts fysiskt på snart två år, men även på grund av att det i många fall kommit och gått många anställda och teamet kanske inte alls ser ut som det gjorde innan pandemin.

När ni planerar ert eventår 2022 så ska ni självklart utgå från er grupp, vad behöver ni som företag just nu? Är det en helkväll tillsammans med kollegorna på stan, är det en stor gemensam fest som avslutas med mingel och dans eller är det en genomtänkt teambuildingaktivitet som utförs med det närmaste teamet?

Oavsett vad ni är ute efter så finns vi här för att bolla idéer och hjälpa er att skapa det perfekta ”välkommen tillbaka-eventet”. FÖR NU ÄR DET VI SOM FIRAR ATT EVENT OFFICIELLT ÄR TILLBAKA!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på