Kundevent med Mementofamiljen

Läs mer om digitalt kundevent!

Oj oj oj vad vi saknar våra kunder! 

Under våren hade vi redan gjort planer på ett kundevent tillsammans med våra kunder, precis som vi gör varje år. Men som alla redan vet så ser situationen för det här året lite annorlunda ut. Vi fick helt enkelt tänka om!

Som många redan vet så har vi tillsammans med On Air satt ihop en digital Game Show. Game Show är en fantastiskt rolig aktivitet som faktiskt sedan innan är vår absolut mest bokade. Den digitala varianten påminner om den vanliga Game Showen, skillnaden är såklart att alla deltagare inte samlas i studion i Gamla Stan. Med en uppkopplad dator och mobil kan de sitta i stort sett var som helst och spela. Om man önskar kan man även ha ett par representanter från företaget i studion, som då tillsammans med programledaren leder showen. Ni kan även passa på att förmedla andra saker när ni ändå står i rampljuset med avancerad teknik till hands.

Under vår Game Show som vi hade för våra kunder så var hela vårt företag på plats i studion. Sandra hjälpte programledaren att ställa frågor, Micke fick tävla i att blåsa pingisbollar och vi andra var mest med och hälsade våra gäster välkomna. Vi bjöd alltså in våra kunder till att delta digitalt i vår Game Show där programledaren och Sandra utmanade deltagarna i frågesport och galna utmaningar i ett högt tempo. Självklart hade vi skräddarsytt showen vilket betyder att det var en hel del frågor som handlade om oss och vår verksamhet, för att se hur bra koll våra kunder faktiskt har på oss 😉

En annorlunda, men helt klart lyckad aktivitet tillsammans med våra älskade kunder. Denna aktivitet fungerar både som event med kunder och som quiz med hela kontoret, helt klart ett roligt inslag i en just nu, lite tråkigare vardag!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert nästa företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på