Januarifest istället för julfest… Varför inte?!

Dukning på Solliden Skansen

Varför ändra på ett vinnande koncept med julfest?! Men det finns faktiskt många fördelar med att boka in en januarifest istället för julfest!

Förra veckan anordnade vi en januarifest för 200 personer i vackra Solliden på Skansen. Anledningen till att de valde att ha sin fest i januari istället för december var många men främst för att de hade så oerhört mycket att göra i december. När de valde att ha festen i januari istället så var det fler som hade möjlighet att komma.

Andra fördelar med att ha en januarifest är ju att det är lättare att välja datum då fler festlokaler finns lediga och du får ofta mer för pengarna. Dessutom är januari ofta en rätt tråkig och grå månad, en januarifest livar verkligen upp!

Så är det en lokal som ni år efter år suktat efter men som alltid är fullbokad den bästa fredagen i december, då ni faktiskt tänka ha er fest.. Testa att fråga om den finns ledig i mitten av januari istället!

Vi vet att många vill avsluta året med julfest och ett traditionellt julbord, men detta är bara ett litet tips från oss!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka årets företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på