Nytt eventpaket – Sommarfest på Östermalm!

Dukning på Eriksbergs festvåning

Det nya året är här och vi får ÄNTLIGEN börja planera inför våren och sommarens alla festligheter! Självklart kommer vi ha ett par nyheter, precis som varje år. 

En av årets nyheter för sommarfest är den nyrenoverade Eriksbergs festvåning på Östermalm! Denna vackra festvåning som är belägen på Eriksbergsgatan hittar du endast 5 minuter från Stureplan. Det mest unika med denna extremt centrala festvåning är dess innergård. Här kommer ni under kvällen spendera en del tid både för mingel men även för att kika in när deras fantastiska kockar står och grillar maten som ni senare kommer att få chansen att njuta av!

Lokalen är inredd i två plan och i matsalen finns det plats för upp till 120 sittande matgäster. När ni ätit upp maten går ni en trappa ner där ni möts av nattklubben. En hel källarvåning med bar, dansgolv och en diskokula i taket. Kvällen kan ju bara inte sluta på ett bättre sätt! Har man inte lust att lägga till DJ så kan ni instället enkelt koppla in en telefon eller dator.

Festlokalen har enorm erfarenhet av alla typer av arrangemang då de har funnits i över 25 år. Maten på här är även något utöver det vanliga och de använder naturligtvis ekologiska, närodlade och förstklassiga råvaror i största möjliga mån.

Vi på Memento Event har stor erfarenhet av företagsevent och erbjuder en hel drös med färdiga paket för sommarfest, gå gärna in och kika dem med!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka årets sommarfest, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på