Glad sommar!

SOMMAR OCH LEDIGHET!
Wow, maj och juni har gått i raketfart och nu är det redan juli och många har hunnit gå på semester.. Vi passar därför på att hälsa alla våra samarbetspartners och kunder en glad sommar! 

Sommarfesterna har avlöst varandra och den 13-14 juni var våra absolut mest hektiska dagar på hela våren då vi hade en hel del evenemang att springa runt på! Vädret har varit lite si och så men i de flesta fall har det varit uppehåll och våra kunder har kunnat både mingla och i de flesta fall även äta utomhus.

Vi på Memento hade vår sommarfest i förra veckan då vi åkte till ett soligt Göteborg! Ett dygn fyllt med god mat, dryck och 5 kamp på Liseberg. En PANGRESA helt enkelt, ibland är ju Sverige bara för härligt!

Men nu är det dags för lite efterlängtad semester. Ett hett tips är att boka er kick off redan nu så ni kan komma tillbaka till kontoret och ha något riktigt kul att se fram emot! Game Show, Quizrummet, Kräftskiva på Fjäderholmarna, olika typer av konferenser mm. är några paket som brukar vara populära under sensommar och tidig höst.

En rolig nyhet som vi verkligen kan rekommendera för en kick off för den mindre styrelsegruppen eller liknande är gastronomifestivalen Food Stock som kommer äga rum i slutet av augusti. Vi har skrivit lite om vårt samarbete med Food Stock i bloggen tidigare och det går bra att boka biljetter direkt via oss!

Vi vill även puscha för att ni bokar julbordet så tidigt som möjligt för att ni verkigen ska få det ni vill ha, speciellt om ni är ute efter en fredag i december. De mest populära lokalerna och datumen är oftast bokade redan nu, speciellt för de större företagen.

Vi på Memento event finns självklart tillgängliga under hela sommaren för era frågor eller för att boka events! Kontakta gärna någon av våra säljande projektledare för er kick off eller julfest redan nu!

HOPPAS NI FÅR VÄRLDENS BÄSTA SEMESTER/ MEMENTOFAMILJEN

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka årets företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på