Våra bästa tips aktiviteter som fungerar för alla

Är det dags att boka en teambuildingaktivitet för din grupp? 

I många fall kan det vara så att alla deltagare inte har samma förutsättningar och det kan vara lite lurigt att hitta en aktivitet som passar alla. Kanske finns det någon i gruppen som är rörelsehindrad och använder rullstol, eller har någon annan typ av funktionsnedsättning? Självklart är det viktigt att ni hittar en aktivitet som inte hindrar dessa från att delta, det är deras funktionsrätt!

Vi listar våra tips på aktiviteter nedan, men dubbelkolla gärna med oss en extra gång innan ni bokar då det självklart varierar beroende på vad just din grupp har för behov. Om ni återkommer till oss med era önskemål så kan vi snabbt tipsa er om specifika aktiviteter.

Laserlerduveskytte är en variant på en av världens mest populära skyttegrenar, lerduveskytte. Ni håller till vid vattnet på Bockholmen och utför aktiviteten precis som vanligt lerduveskytte, med skillnaden att ni kan skjuter på duvorna med en laserstråle. I detta paket ingår dessutom en middag på Bockholmen Hav & Restaurang. Här kan de personer med rullstol ta sig in genom köksingången (Max 70cm i bredd).

Garden Party är en mobil aktivitet som kan utföras i stort sett var som helst där det finns en gräsmatta tillgänglig. Ni skräddarsyr dessutom er egna flerkamp där ni väljer ut 4 st de traditionella engelska garden party-spelen som finns att tillgå. Exempel på aktiviteter kan vara Jumbo Memory, Jumbo Jenga och laserlerduveskytte.

Radiostyrd kappsegling är väldig enkel att lära sig då ni med hjälp av en fjärrkontroll styr både rodret och båtens två segel. Ni står placerade på bryggan eller i närheten av vattnet medan ni tävlar och hejar fram vinnaren! Tävlingsmomenten under aktiviteter väljer ni själva, men ett tips är att tajma starten och sedan segla runt en bana med bojar.

Med penseln i hand är precis som det låter, ni målar tillsammans med er grupp! Här delas ni in i mindre grupper där ni med hjälp av akrylfärger skapar vackra tavlor tillsammans. Innan ni börjar väljer vi ut ett gemensamt tema som alla kan utgå ifrån. Självklart avslutas denna harmoniska aktivitet med en vernissage där varje grupp får presentera sitt verk. Denna aktivitet är mobil och kan utföras i stort sett var som helst, inomhus som utomhus.

Om det är digitala aktiviteter ni söker så är utbudet desto större såklart, och ni kan i stort sett välja på alla de digitala aktiviteter som vi erbjuder på vår hemsida. Våra två storsäljare är Online Game Show och Beat the Hacker! Två lättsamma och roliga teambuilding aktiviteter som går att utföra från valfri dator.

Tveka inte att höra av er till oss på info@mementoevent.se för mer information eller hjälp med vad som passar just din grupp!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert nästa företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på