Nytt eventpaket – Italiensk matlagningsaktiviet!

I början av året fick vi äntligen ihop ett samarbete med Al Dente. Detta är helt klart stället du ska besöka om du vill avnjuta äkta italiensk mat!

Tillsammans med dina kollegor får du nu chansen att laga mat med de bästa råvarorna i italienska hemmamiljöer, mitt i Stockholms City.

Al Dente erbjuder något som kallas Team Cooking där fokus är på att laga mat tillsammans i en familjär miljö. Som vi nämnde tidigare så känns köken i denna matlagningsstudio precis som italienska hemmamiljöer, det är även i dessa kök som ni sedan äter maten som ni tillagat under kvällen.

Ni kommer att få chansen att testa på att tillaga rätter som ni själva kanske inte vågat er på hemma, men efter denna kväll kan vi garantera att ni både kommer våga ge er på att göra egen korv, glass och pasta i ert egna kök! De duktiga kursledarna och assistenterna guidar er under hela matlagningen, men ni tillagar maten själva.

Något som vi som testat på detta aldrig glömmer är den fantastiska italienska glassen som rundade av en supertrevlig kväll! Vi valde att göra egen lakritsglass och citronglass, vilka smaker väljer ni?

Läs gärna mer och boka er italiensk matlagningsaktivitet inför nästa företagsevent!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert nästa företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på