Företagets julfest – Våra bästa tips!

Fångarna-på-Kastellet-Memento-Event

Julbordet är det sista som händer på året och är därför ofta en speciell tillställning för företaget. Gör det lilla extra i år som får dina anställda att känna sig uppskattade, vi hjälper gärna till på vägen!

Vi på Memento Event har stor erfarenhet av alla olika typer av julbord och fester både för stora och små sällskap och hjälper er gärna med att hitta förslag som passar just er. Nedan ger vi er tips på de aktiviteter och julbord som brukar vara populära av våra kunder.

I aktiviteten Fångarna på Kastellet står teambuilding i fokus och lagaktiviteterna är ett perfekt sätt att både lära känna varandra och komma varandra närmare genom samarbete och kommunikation. Aktiviteten är baserad på tv4´s populära serie ”Fångarna på fortet”. Efter att vinnarna har korats så byter ni om till festkläderna för att avnjuta Kastellets gedigna julbord innan det är dags att ta båten tillbaka till Vaxholm. Här får ni en fullspäckad kväll ni sent kommer glömma.

Game Show och julbord är en oerhört populär aktivitet som passar de flesta då alla oftast kan bidra med någonting när er programledare utmanar er i frågesport och galna utmaningar! Kvällen börjar med att programledaren introducerar sig själv, förklarar spelregler och delar in er i lag innan ni kliver in i den häftiga studion. Belysningen, skärmarna och scenen får det att kännas precis som på tv.

Spökvandring är en mysig aktivitet att kombinera med julbord. Följ med på en spännande spökvandring genom Gamla Stans kusliga kvarter som innehåller mycket av Stockholms historia. Kvällen avslutas sedan med traditionellt julbord i Gamla Stan, förslagsvis på någon av de restauranger som vi rekommenderar.

X-mas Game som bjuder på en rolig utmaning i form av ett quiz med jultema är en perfekt ice breaker i början av kvällen där alla får alla delaktiga. Med hjälp av surfplattor och 3-5 personer i varje lag spelas spelet i två heat, med en kort paus. I varje heat får varje lag välja mellan 5 olika kategorier som har koppling till julen. Spelet är framtaget för att underhålla, locka till skratt och skapa engagerade och roliga diskussioner.

Detta är endast ett urval av alla de aktiviteter och julbord vi erbjuder. Vill du ha mer inspiration kan du kika fler alternativ för julfest i Stockholm.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka er julfest i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på