Glöm inte alla roliga tillval!

Gruppbild-Memento-Event

Under sommarfester och julfester för de större företagen kan det vara roligt att ha några annorlunda tillval för att göra kvällen så minnesvärd som möjligt. 

Många glömmer bort att vi även erbjuder en hel del roliga tillval som kan göra kvällen extra speciell. Detta kan exempelvis vara:

Fotobås är en rolig underhållning för gästerna som lämnar ett personligt minne med företaget som avsändare. Fotobåset samt bildremsan som kommer ut kan ni skräddarsy efter era önskemål, exempelvis med logotyp och liknande.

Mingelfotograf passar speciellt vid fester som har röda mattan eller liknande vid ankomst. Här får gästerna chansen att känna sig speciella och bli fotograferade på röda mattan. Även detta är ett personligt minne som kan vara roligt att se tillbaka på.

Partyprodukter kan användas under kvällen eller komma in som en spännande ”happening” på dansgolvet. Exempel på partyprodukter som man kan använda är blinkande ledarmband, ledglasögon, isfacklor eller lysande skumstavar. Dessa går självklart att få med personliga tryck.

Dj, ljud och ljus är något som det flesta vet om att vi erbjuder men eftersom det är så oerhört populärt nämner vi det ändå. Detta är ett perfekt sätt att få era medarbetare att stanna kvar efter middagen för dans och mingel.

Missa inte att addera något av dessa roliga inslag på nästa fest! Hör gärna av er till oss om det är någonting som låter intressant inför just er tillställning.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Om du har några frågor kring våra events eller bara vill komma i kontakt med oss, så svarar vi mer än gärna på dina frågor

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på