Laddar upp inför konferens!

Tanumstrand - Memento Event

Januari innebär KONFERENS för Memento Event!

Denna vecka ska vi sätta oss på tåget västerut för konferens, närmare bestämt mot Grebbestad och Tanumstrand. Hotellet ligger vid en småbåtshamn, 2 km utanför Grebbestad. Vi väntar oss två dagar fyllda med inspiration, spa, god mat och mycket snack om 2018!

Efter första konferensdagen är planen att ladda batterierna i deras spaavdelning vilket känns oerhört lockande. Efter några timmar i bubbelpoolen följt av 3 rätters middag i restaurangen med underbara kollegor känner vi oss nog redo för ytterligare en dags konferens.

Att åka iväg tillsammans med sina kollegor och kombinera nytta med nöje är guld värt enligt oss. Att få komma bort från kontoret och uppleva nya platser tillsammans ger oss mängder av inspiration och är någonting vi gjort de senaste 3 åren. Denna gång är hela gänget på åtta personer samlade, vilket är superkul!

Under den här hösten har det varit fullt upp och det har knappt funnits möjlighet att stanna upp och tänka och fundera över viktiga frågor. Därför tar vi tillfället i akt och sammanfattar året nu, men framför allt blickar vi fram mot 2018. Hur skapar vi världens bästa arbetsplats? Vilka är våra värderingar? Vilka är våra personliga mål?

Det känns skönt att avvara två dagar till att planera det kommande året, det behövs för att man ska veta att alla strävar efter samma mål!

Åker ni också bort på konferens i början av året? 

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka er nästa konferens eller nästa företagsevent i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på