Boka er konferens eller kickoff nu!

Konferens-Memento-Event

Nu är det på tiden att boka in nästa event för att kickstarta 2017, självklart ska väl detta bli ert bästa år hittills!

Vi på Memento Event jobbar mycket med interna events som svetsar samman era anställda så de förhoppningsvis därefter samarbetar bättre på arbetsplatsen.

Har ni ett par nyanställda och ni vill lära känna bättre alternativt att ni bara vill ha en positiv start och behöver slappna av och umgås i en helt ny miljö är en kick off efter julledigheten ett perfekt alternativ.

Något annat som är oerhört populärt i januari är att ha en konferens för att gå igenom året som kommer. Under konferensen kan man få mycket gjort och företag har konferens av olika anledningar. Några av dessa kan vara att det ska beslutas om viktiga saker tillsammans, att ni ska utveckla personalen alternativt introducera en ny arbetsmetod eller teknik. Oftast ingår även någon typ av gruppövning under dessa dagar för att skapa en bättre samarbetsförmåga.

Det finns även de företag som väljer att åka iväg från den vanliga miljön som de brukar umgås i för att på så sätt kunna se andra sidor hos varandra, som man inte ser i vardagen. Vi brukar alltid rekommendera att ni ska försöka få konferensen till en positiv upplevelse istället för dagar med endast långdragna möten! Detta görs enklast genom att kombinera konferensen med någon typ av aktivitet, helst både under dagen och i slutet. Hör gärna av er till oss så hjälper vi er med ett skräddarsytt upplägg! Ni kan även få inspiration och se vad vi gjort tidigare under vår kategori skräddarsydda event.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert företagsevent i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på