Boka en egen festlokal till julfesten!

Ambassadeur-Memento-Event

Det börjar närma sig jul och platserna på de populära julborden fylls upp vartefter, speciellt de större festlokalerna. Är ni ett företag som vill vara för er själva under kvällen som avslutas med Dj och fest? Då är det en egen festlokal ni ska boka. 

Nedan ger vi er rekommendationer för vilka festlokaler vi tycker ni bör kika lite extra på, beroende på vad ni är ute efter samt hur stor grupp ni är.

En julfest på Restaurang Hjerta blir en kväll att minnas. Här står stjärnkocken Malin Söderström för det fantastiska julbordet som serveras, här finner man alla julens klassiker men också rätter tillagade i den egna röken. Maten serveras omväxlande vid bordet som gemensam plockmat och som traditionell julbordsbuffé. Middagen avslutas senare med ett dignande gottebord och kaffe innan borden flyttas bort och det är dags för dans med Dj och mingel. Denna lokal passar perfekt för er som är mellan 80-120 personer.

Hazelussalen är Scandic Hasselbackens spektakulära festlokal på tredje våningen där det får plats upp till 300 sittande matgäster. I den vackra lokalen som är inredd i klassisk stil dukar de upp ett generöst traditionellt julbord som avnjuts efter ett glas värmande glögg som med fördel serveras ute på den generösa terrassen med en fantastisk utsikt över det snötäckta Djurgården. Efter middagen förvandlas festlokalen till ett enormt dansgolv med DJ, ljus och ljus.

Under sex kvällar i december kommer konceptet Dirty Christmas att huserna på Ambassadeur, om ni är en större grupp upp mot 200 personer går denna lokal att helabonnera för bara ert företag. Dirty Christmas lovar dig Stockholms festligaste julmiddag där de bjuds på ett svenskt traditionellt julbord signerat Fredrik Eriksson, krögare på Långro Värdshus, medan ni njuter av sprakande underhållning när ni minst anar det. Stämningen kommer progressivt att trappas upp under kvällen när middagen sakta övergår till fest.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka en egen festlokal till julfesten, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på