Julborden är i full gång!

Vinter i Stockholm

Förra lördagen rev vi av den första julfesten för i år och den här veckan rullar det vidare. Dessa fyra veckor fram till jul är maxade med julfester i alla olika storlekar. 

De festlokaler som vi bokat absolut mest av under julen är Skansen och Junibacken, två fantastiska platser på Djurgården i Stockholm.

Skansen erbjuder hela sex olika festlokaler i olika storlekar som passar perfekt för företagets julfest. Uppe på Nyloftet och Högloftet får du en mer rustik och ombonad miljö där inredningen har gammeldags prägel medan festlokalerna nere i Sollidenhuset erbjuder en mer ljus inredning och fantastisk utsikt över Stockholms inlopp. Solliden som är Skansens största festlokal tar upp till 400 sittande gäster.

Även Junibacken är en fantastisk festvåning som passar grupper från  50 personer. Sagotåget som man ofta inleder kvällarna med är ett oerhört uppskattat och annorlunda inslag där man får återuppliva gamla barndomsminnen. Det traditionella julbordet med många gröna och vegetariska inslag avnjuts medan man ser ut över Stockholm och Nybrovikens glittrande vatten.

Vi på Memento Event har satt ihop en hel drös med färdiga förslag på julfest i Stockholms innerstad, skärgården samt utanför stan där ni kan hitta inspiration för er kommande tillställning.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert företagsevent i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på