Jul på Junibacken
Antal personer: 50-200 pers

Jul på Junibacken

Hög kvalité på maten
Fantastisk miljö invid vattnet
Lekfull miljö där sagotåget ingår

Vad som ingår

Projektledning inför och efter ert event
Deltagarhantering inkl. utvärdering
1 glas av Junibackens varma juliga välkomstdryck samt pepparkakor
Vinterinspirerad meny i tre serveringar
1 glas vin till förrätten, 1 glas vin med påfyllning till varmrätten
Kaffe/te
Sagotåg vid ankomst
Lokalhyra mellan 18.00-23.00 (Junibacken)

Välj tillval

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1520 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Jul på Junibacken

Den 8 juni 1996 invigdes Junibacken av kungafamiljen under pompa och ståt. Sedan dess har Junibacken haft klättrat till att bli Stockholms 5:e mest besökta upplevelseattraktion. Junibacken är utöver en upplevelseattraktion även en uppskattad festvåning och restaurang.

Junibackens tolkning av julbord är en vinterinspirerad middag som serveras vid bordet, i tre serveringar. Kvällarna inleds oftast med en tur i Sagotåget som tar med er på en resa genom Astrid Lindgrens fantastiska sagovärld. Efter avstigning vid Villa Villekulla serveras er fördrink medan ni ser ut över Stockholm och Nybrovikens glittrande vatten. Vill man avnjuta sin måltid vid Villa Villekulla finns även den möjligheten. En trappa ner finns den stora matsalen som ligger i anslutning till uteterrassen där man också kan lägga till med båt.

Junibacken passar utmärkt för de företag som vill ha någon annorlunda typ av aktivitet innan middagen, i form av Sagotåget, samt en lite annorlunda miljö. Ni kan även lägga till underhållning i någon form alternativt dinner game under middagen, hör av er till oss om detta låter intressant.

Förslag på tidsschema för jul på Junibacken (vänligen hör med oss för detaljer):

18.00 – Ni anländer till Junibacken och tar en tur med sagotåget, fördrink serveras efter avstigning vid Villa Villekulla
18.30-23.00 – Ni visas till bords och middagen inleds följt av mingel och dans med Dj, ljud och ljus om ni valt till detta.

 

Tips!
Om er plan är att boka årets julfest till den 8 dec så finns det även möjlighet att fortsätta festligheterna på Münchenbryggeriet där årets största julfest ”House of Christmas” går av stapeln.
Läs mer här: www.houseofchristmas.se, se entrékostnad under tillval (garderobsavgift, 1 x enhet öl/vin samt busstransport inom tull till Münchenbryggeriet är inkluderat i entrékostnaden).