Jul på Junibacken

Antal personer: 50-200 pers

Hög kvalité på maten Fantastisk miljö invid vattnet Lekfull miljö där sagotåget ingår

Vad som ingår

Välkomstglögg på Sagotorget
Sagotåg
Julmiddag i tre serveringar
2 glas öl/vin
Gottebord
Kaffe/te
DJ, ljud och ljus (Junibacken)
Lokalhyra mellan 18.00-23.00 (Junibacken)

Välj tillval

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1075 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om Jul på Junibacken

Den 8 juni 1996 invigdes Junibacken av kungafamiljen under pompa och ståt. Sedan dess har Junibacken haft klättrat till att bli Stockholms 5:e mest besökta upplevelseattraktion. Junibacken är utöver en upplevelseattraktion även en uppskattad festvåning och restaurang.

Junibackens tolkning av julbord är en julmiddag som serveras vid bordet, i tre serveringar.  Den första serveringen innehåller ett urval av det godaste från julbordet följt av en större varmrätt. Som avslutning blir det, såklart, en magiskt god dessert. Kvällarna inleds oftast med en fördrink eller glögg vid Sagotorget där sedan Sagotåget tar med er på en resa genom Astrid Lindgrens fantastiska sagovärld. Efter avstigning vid Villa Villekulla kan påfyllning i glasen serveras medan ni ser ut över Stockholm och Nybrovikens glittrande vatten. Vill man avnjuta sin måltid vid Villa Villekulla finns även den möjligheten. En trappa ner finns den stora matsalen som ligger i anslutning till uteterrassen där man också kan lägga till med båt.

Junibacken passar utmärkt för de företag som vill ha någon annorlunda typ av aktivitet innan middagen, i form av Sagotåget, samt en lite annorlunda miljö. Ni kan även lägga till underhållning i någon form alternativt dinner game under middagen, hör av er till oss om detta låter intressant.

Förslag på tidsschema för jul på Junibacken (vänligen hör med oss för detaljer):

19.00 – Ni anländer till Junibacken och tar er fördrink i entrén innan ni tar en tur med sagotåget
19.30-23.00 – Ni visas till bords och middagen inleds följt av mingel och dans med Dj, ljud och ljus om ni valt till detta.