Boka nästa års kick off redan nu!

Budapest - Memento Event

Passa på att boka in nästa års kick off, konferens eller företagsresa redan nu. Vi på Memento Event har stor erfarenhet av alla typer av företagsevent och hjälper mer än gärna till!

Ett företagsevent av något slag brukar vanligtvis vara ett perfekt sätt att starta upp året på. Antingen kanske ni har ett par nyanställda som ni vill lära känna bättre eller om ni bara vill ha en positiv start på året och behöver slappna av och umgås i en helt ny miljö.

Vanligast i början av året är konferens, teambuildingaktivitet eller en resa, men det finns också de som slår ihop allt i ett.

En konferensresa brukar främst handla om att flytta en traditionell konferens till en helt ny plats för att genom nya starka upplevelser skapa ett större engagemang och intresse hos era anställda. Konferensresor kan även handla om belöning, gemenskap och en ökad förståelse för företagets företagskultur. Vi på Memento Event har planerat och utfört resor till bland annat London, Budapest och Amsterdam. I mars bär det även av till Island för en återkommande kund.

Det är en del företag som istället utför så kallade incentiveresor (belönings– och motivationsresor) som främst ska motivera och belöna dina medarbetare, samt för att stärka gemenskap och lojalitet. Detta kan exempelvis vara en morot om företaget når sin årsbudget.

Är ni inte ute efter en resa så utför vi självklart alla typer av konferenser i Stockholm med omnejd. Vill ni kombinera den med en aktivitet eller middag i närheten? Då hjälper vi även till med det!

Känns en aktivitet med middag efter jobbet som ett mer passande alternativ? Våra kick off och teambuilding aktiviteter är oerhört populära då en aktivitet är perfekt sätt att lära känna varandra bättre och skratta tillsammans.

Hör gärna av er så hjälper vi er med ett upplägg som passar just ert företag!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert nästa företagsevent i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på