Har ni varit på konferens än?

Vinter i Grebbestad

Konferens i Januari är vanligt och många företag ser detta som en nystart! Nytt år, nya möjligheter! Ett perfekt tillfälle att se tillbaka på året som gått men framför allt blicka framåt. Vad kan vi göra bättre i år? Vilka förändringar måste göras? 

För oss på Memento Event är januarikonferensen oerhört viktig. Det är här vi sammanfattar och utvärderar året och gått, men vi går självklart även igenom våra mål och värderingar inför 2018!

Men utöver alla dessa självklarheter så finns de även dem som har konferens av andra anledningar. Helt enkelt för att lära känna varandra bättre på arbetsplatsen! Ofta kombineras konferensen med någon typ av gruppövningar alternativt enklare aktiviteter som skidåkning, spa eller vandring. Vi brukar alltid rekommendera att man på något vis kombinerar nytta med nöje under konferensen, det är då man brukar lyckas som allra bäst!

Att hitta på roliga saker tillsammans på företaget blir bara mer och mer viktigt. Hör gärna av er till oss så skapar vi tillsammans en strategi för kommande events under 2018. Vi tror på att lycka är vägen till framgång!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på