GLAD SOMMAR!

Nu närmar det sig semester och kontoren börjar tömmas på folk. Vi tänkte därför passa på att önska alla våra kunder och samarbetspartners en glad sommar! 

Vi har haft en hektisk och härlig vår med mängder av sommarfester. Eftersom majoriteten av alla våra sommarfester är i maj har vi haft det bästa vädret någonsin! De som bokade sommarfest på takterrasser, i skärgården eller på innergårdar har helt klart prickat in rätt i år.

Vi vill bara påminna er om att boka er kick off eller sommarfest för augusti/september redan nu. Det är alltid bäst att ha detta bokat o klart redan innan semestern börjar för att kunna njuta av semestern till fullo!

Vi vill även puffa för att ni redan nu kan börja kolla på vad ni är ute efter för julbord i år, speciellt om ni är ett större sällskap som vill abonnera en egen festlokal. De mest populära datumen har redan bokats upp!

Vi på Memento event finns självklart tillgängliga under hela sommaren för era frågor eller för att boka events helt enkelt!

Kontakta gärna någon av våra säljande projektledare för er kick off eller julfest redan nu!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert nästa företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som skapar företagsevent som stärker er gemenskap och er företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på