Digitala event för företag

Den största chocken har lagt sig och vi börjar sakta men säkert komma in i det som är vår nya verklighet.. Jobba hemma, hålla avstånd och spendera helger och kvällar på hemmaplan!

Trots att vi som eventbolag är i en av de mest utsatta branscherna så har vi och många av våra samarbetspartners valt att se situationen som att det skapas nya möjligheter. Vi försöker dock som alltid tillgodose våra kunders behov och just nu behöver de flesta skratta tillsammans mer än någonsin, dock på avstånd. Många av våra samarbetspartners har anpassat sin verksamhet för den situation vi befinner oss i och flera aktiviteter finns nu även tillgängliga som digitala event.

Att ses digitalt är det nya sättet att umgås och inte bara på arbetsplatsen, utan även tillsammans med släkt och vänner. Varför inte gå all in på nästa teammöte, anordna ett digitalt kundevent eller köra ett digitalt event inför årets sommarfest? Vi tror på att digitala event även kommer att bli större och större efter att detta är över. Många anordnar kostsamma evenemang där det i de flesta fall är svårt att få folk att dyka upp, digitala event kanske är lösningen på detta.

Självklart finns det alla möjliga aktiviteter som går att utföra på ett digitalt event, men vi har valt att hittills presentera två olika digitala aktiviteter på vår hemsida som passar perfekt om företaget vill göra något roligt tillsammans som frambringar teamkänsla! Båda aktiviteterna håller på ungefär en timme vilket vi tycker känns helt lagom med tanke på att man ska hålla fokus framför en skärm under hela spelet.

Game Show som är en våra mest bokade aktiviteter går nu att utföra digitalt! Vi har tillsammans med vår samarbetspartner tagit fram detta koncept där ni som företag får tävla i er alldeles egna game show, precis som på tv. En programledare sänder live direkt från studion i Gamla stan, med fördel tillsammans med ett par representanter från ert företag medan resterande medarbetare spelar hemifrån eller från kontoret. Har ni några personer på plats i studion förstärks upplevelsen och det känns absolut mer personligt, ni kan dessutom passa på att förmedla andra budskap i samband med game showen i den påkostade miljön. Självklart finns det även möjlighet att skräddarsy er game show en del med egna frågor som handlar om er verksamhet mot en tillkommande kostnad. Alla tävlande följer er Game show via en videolänk på datorn där ni även kan följa hur ni ligger till i tävlingen. Ni svarar på frågorna i er mobil som under spelet fungerar som en”buzzer-knapp”. Läs gärna mer och boka din Online Game show hos oss!

Vår andra aktivitet som vi presenterar på hemsidan är ”Beat the hacker”, ett virtuellt escape game som spelar digitalt. Escape Room är en oerhört populär teambuildingaktivitet som även passar perfekt digitalt. Precis som på ett vanligt escape room så tävlar ni i mindre lag och utmanas i kluriga uppdrag som ni tillsammans ska lösa. Ni väljer ut en lagledare so kopplar upp sig och kör spelet från sin dator, den personer delar sedan sin skärm med sina andra lagkamrater. Fr att alla ska känna sig delaktiga så har varje spelare fått personliga ledtrådar som kommer att vara till stor hjälp under spelets gång! Ni följer poängställningen online så ni enkelt kan se hur det går för de andra lagen. Precis på Online Game show så kan ni även här skräddarsy spelet genom att lägga in vissa frågor som är kopplade till er verksamhet. Läs mer och boka Online – Beat the hacker hos oss på Memento Event.

Har ni som företag beslutat att ni ska ha en sommaravslutning tillsammans så kommer den förmodligen se lite annorlunda ut än tidigare år. Vi på Memento Event hjälper gärna till med alla typer av alternativa lösningar och har exempelvis lagt upp ett nytt paket där vi skapar en magisk sommarfest på ert kontor. Här finns inga gränser på kreativiteten och beroende på hur ert kontor ser ut så kan vi lösa det mesta! Läs gärna mer om vårt nya eventpaket, sommarfest hos er, eller kontakt oss direkt på info@mementoevent.se så kan vi tillsammans komma fram till ett alternativ som skulle kunna passa er!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert nästa företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på