Kan en digital föreläsning vara något för er?

Nu när situationen ser ut som den gör kan man tycka att det är mycket vi går miste om, men informativa och energigivande föreläsningar behöver inte vara en av dem.. De flesta talare har nämligen ställt om och levererar nu sina genomtänkta föreläsningar digitalt istället!

Vi på Memento Event samarbetar med i stort sett alla föreläsare, men vi har valt att fokusera på några få som vi verkligen tror på. Dessa kan du hitta inom vår kategori ”Digitala event & möten”. Där kan ni enkelt gå in och läsa mer om respektive föreläsare och dessutom se ungefärliga priser. Om ni önskar någon annan typ av föreläsare kan ni höra av er till oss, så ska vi se till att kika tillgänglighet och priser. Lika väl som ni kan boka en inspirerande föreläsare i samband med ert måndagsmöte så är det även ett perfekt inslag i någon annan typ av digital sändning som årets digitala konferens eller kick off.

Alla de föreläsare som vi rekommenderar på vår hemsida känns aktuella för situationen som vi nu befinner oss i. Tanken är att man efter att ha lyssnat på en av dessa föreläsningar ska komma ut med mer energi och känna sig mer pepp på framtiden!

Aron Anderson bjuder på en motivationsföreläsning som i grunden handlar om egna erfarenheter. Kan någon av hans fantastiska bedrifter som att bestiga Kebnekaise och Kilimanjaro som första person i rullstol kanske inspirera er andra till att inse era möjligheter – oavsett svårigheter. Hur hittar vi egentligen motivationen vi behöver trots motgångar som hemmajobb och bristen på gemenskap?

Christer Olsson som är en av Nordens mest bokade föreläsare levererar alltid en unik produkt beroende på vad ni som kund är ute efter. Med mottot att vilja, utveckling och ständigt lärande är nyckeln till lycka och framgång kommer han dela med sig av konkreta verktyg och enkla övningar som du själv kan använda för att lyckas skapa förändring i vardagen, på jobbet och i dina relationer.

Per Schlingmann är författare, föreläsare och rådgivare som mer än gärna delar med sig av sina erfarenheter. Just nu är baseras hans föreläsningar på boken han precis släppt tillsammans med Kjell A Nordström, ” Corona Express”.  Vilka förändringar blir varaktiga och vilka kommer att klinga av?

Al Pitcher är ett perfekt alternativ för er som saknar att skratta tillsammans med kollegorna! Här bjuder nämligen en av Sveriges roligaste komiker på humor baserade på svenska vardagssituationer och den höga igenkänningsfaktorn gör det svårt att inte skratta! I sin nya, aktuella föreläsning, så reflekterar han över svenskens förhållningssätt till hemarbetet. Vilka är vi när vi inte kan fika tillsammans längre och hur är man ”lagom” artig på distansmöten?

Låter någon av dessa intressanta för er? Hör av er till oss för mer info!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka en digital föreläsning, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på