Digital Standup med Al Pitcher
Antal personer: 10-500 pers

Digital Standup med Al Pitcher

Vad som ingår

Digital Standup med Al Pitcher: 2 x 20 min

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 0 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Digital Standup med Al Pitcher

Saknar du att skratta tillsammans med dina kollegor? Boka en digital Standup med komikern Al Pitcher!

Under 2 gånger 20 minuter kan ni luta er tillbaka och njuta av underhållning i världsklass!

Al Pitcher har i över 20 år fått sin publik att vika sig av skratt. Som komiker, ståuppare och föreläsare från England delar han med sig av humoristiska betraktelser om Sverige och det ”typiskt svenska”. Med sin höga energi gör han humor av svenska vardagssituationer och den höga igenkänningsfaktorn gör det svårt att inte skratta! I sin nya, mest aktuella föreläsning, så reflekterar han över svenskens förhållningssätt till hemarbetet.

Vilka är vi när vi inte kan fika tillsammans längre? Hur är man ”lagom” artig på distansmöten, och framför allt, har Al blivit mer svensk än han själv förstår?

Året 2010 flyttade Al till Sverige där han snabbt gjorde sig ett namn på den svenska standup-scenen då han kallades för ett komiskt geni! Redan ett år efter flytten lyckades han ta hem priset som ”Årets manliga komiker” på Svenska Standup-galan, vilket säger en hel del. Förutom detta har han under åren i Sverige bland annat genomfört 3 framgångsrika Sverigeturnéer, skrivit en bok, medverkat i flertalet humorprogram och vunnit flera priser och utmärkelser för sin helt klart träffsäkra humor.

Pris: Från 60 000 kr exkl moms