Digitala event & möten

Att träffas och kommunicera via digitala event har exploderat och det finns mängder med olika lösningar för er som inte längre har möjlighet att ses eller i vissa fall helt enkelt föredrar event och möten online. Vi på Memento Event erbjuder allt ifrån motiverande teambuilding aktiviteter online till skräddarsydda digitala/hybrid event där vi tillsammans med er arbetar igenom eventets syfte och mål och därefter presenterar lösningar som förhoppningvis är av ännu bättre kvalité än om ni hade gjort eventet fysiskt. Vi har erfarenhet av att genomföra stora digitala event med tusentals deltagare från hela världen, men vi genomför även färdigpaketerade digitala event för mindre grupper, som du ser fasta priser på längre ned.

Vi kombinerar gärna de digitala eventen med någon typ av fysisk upplevelse som kan knyta an till det man som deltagare upplever på skärmen. Det kan exempelvis handla om utskick i form av förtäring, men kan även vara utskick där man som deltagare uppmanas lösa ett ”uppdrag” med hjälp av det man fått hem. 

Under ett digitalt evenemang är innehållet extra viktigt då risken annars är stor att deltagarna tappar intresset. En eventplattform kan vara till stor hjälp att aktivera deltagarna så de kan interagera och känna gemenskap genom att chatta med andra deltagare, ställa frågor, ladda ner innehåll mm.

Ett digitalt event är mycket mer avslöjande än ett fysiskt event, därför är fungerande teknik extremt viktigt. Kom förberedd och se till att ni har tid tillsammans med teknikern innan sändning för alla förberedelser.

Nedan hittar du flera färdiga förslag med unika syften som passar för digitala event och möten för företag i hela Sverige och världen. Vi på Memento har stor erfarenhet av alla typer av evenemang och hjälper gärna till att hitta lösningar som passar för just ert företag. Kika gärna runt och hitta inspiration för er kommande tillställning!

Kontakta gärna oss för mer information om vilka lösningar vi kan erbjuda oavsett storlek och budget.