Digitala event & möten

Att träffas och kommunicera via digitala event har exploderat och det finns mängder med olika lösningar för er som inte längre har möjlighet att ses eller i vissa fall helt enkelt föredrar event och möten online. Vi på Memento Event erbjuder allt ifrån motiverande teambuilding aktiviteter online till olika typer av digitala lösningar som föreläsning på länk, streaming, inspelningar, virtuell mässa, hybridevent eller liknande. Hybridevent är ett populärt alternativ där ni kombinerar deltagare på distans med ett fysiskt möte. Exempelvis är 15 personer på plats i en studio som sänder för ytterligare 100 personer som deltar på distans.

Under ett digitalt evenemang är innehållet extra viktigt då risken annars är stor att deltagarna tappar intresset. En eventplattform kan vara till stor hjälp att aktivera deltagarna så de kan interagera och känna gemenskap genom att chatta med andra deltagare, ställa frågor, ladda ner innehåll mm.

Ett digitalt event är mycket mer avslöjande än ett fysiskt event, därför är fungerande teknik extremt viktigt. Kom förberedd och se till att ni har tid tillsammans med teknikern innan sändning för alla förberedelser.

Nedan hittar du flera färdiga förslag med unika syften som passar för digitala event och möten för företag i hela Sverige och världen. Vi på Memento har stor erfarenhet av alla typer av evenemang och hjälper gärna till att hitta lösningar som passar för just ert företag. Kika gärna runt och hitta inspiration för er kommande tillställning!