Digitala event & möten

Vi hjälper er att genomföra både motiverande och teambuildande online aktiviteter till skräddarsydda digitala och hybrida event där vi tillsammans med er som företag arbetar fram det faktiska syftet och målet.

Vi har erfarenhet av att genomföra stora digitala event med deltagare från hela världen till de mindre färdigpaketerade digitala eventen, de paketen hittar du direkt här på sidan.

I dagens snabbrörliga digitala värld finns det mängder av innovativa sätt att genomföra olika lösningar online. Vi håller oss hela tiden uppdaterade med ena örat mot rälsen vilket gör att vi kan vara uppdaterade i de senaste teknikerna, trenderna och koncepten kring digitala event. Något vi tycker är otroligt viktigt när man bestämmer sig för att göra ett digitalt eller hybridevent.

Att sända något digitalt ut mot en publik, oavsett om det är mot medarbetarna, presumtiva kunder eller leverantörer, är det mycket mer avslöjande än ett fysiskt event, därför är fungerande teknik extrem viktigt liksom ett väl genomarbetat innehåll.

Just innehållet är extra viktigt då risken annars är stor att deltagarna tappar intresset. En eventplattform kan vara till stor hjälp att aktivera deltagarna på så de kan interagera och känna gemenskap genom att chatta med andra deltagare, ställa frågor, ladda ner innehåll mm.

Båda dessa delar, teknik och innehåll, har vi bred kompetens inom och tillsammans med våra externa kvalitetssäkrade leverantörer ser vi till att ni träffar rätt i er digitala sändning.

Idag så är styrkan av att kombinera live event med digitala och hybrida event oslagbar om man planerar upp det på rätt sätt inom företaget. Effektiviteten, hållbarheten och räckvidden i att kunna nå många fler i att kunna lära, kopplas samman och engageras oavsett geografisk plats öppnar många fler dörrar att variera sin interna och externa kommunikation.

Kika gärna runt här på sidan på färdigpaketerade digitala event eller kontakta vårt Experience Team om ni vill hitta en skräddarsydd lösning för ert företag.

Vanliga frågor och svar

Ett digitalt event är en typ av event som äger rum online eller virtuellt. Det kan bland annat omfatta webinar, digitala konferenser, online workshops och finansiella dragningar.

Ett digitalt event kan ibland vara smidigare, kostnadseffektivare och ett mer hållbart sätt att samla sina medarbetare för att lära och engagera sig, framförallt ifall många medarbetare bor på helt skilda geografiska platser.

Det som fortfarande funkar väldigt bra är bland annat utbildningswebinar och hybrida event där en del samlas fysiskt och andra sitter och kikar på det digitalt. Dessa hybrida event kan vara alltifrån en mässa till en konferens där man har kollegor utspridda i världen.

Vi jobbar med de flesta sändningsplattformarna idag, alltifrån Youtube och Facebook till Twebcast och Univid. Fråga oss så rekommenderar vi en sändningsplattform som passar era behov.

Denna fråga får vi ofta men är väldigt svår att svara på direkt. Vi brukar ställa ett visst antal motfrågor tillbaka för att få reda på ambition och budget. Det finns studios som man kan hyra för 50 000 kr för en heldag exempelvis, upp till flera hundra tusen. Syftet och målet behöver få svara upp till vad kostnaden kommer landa på. Dessutom ska det arbetas fram innehåll som korrelerar mot syftet.

Att välja rätt studio kan tyckas som en djungel där ute med tanke på att det fullkomligt kryllar av nyetablerade studios. Här kommer vi in i bilden. Vi hjälper er att förstå ert behov, vad ni har för förväntningar, ert syfte och mål samt om ni har en budget att förhålla er till. Tillsammans med dessa parametrar rekommenderar vi det vi tycker är bäst för ändamålet.