Corona Express med Per Schlingmann
Antal personer: 10-500 pers

Corona Express med Per Schlingmann

Vad som ingår

Digital föreläsning med Per Schlingmann

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 0 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Corona Express med Per Schlingmann

Som världen ser ut nu så hindras vi från att ses i större folksamlingar, och så även på föreläsningar av olika slag. Dock är det nu vi behöver inspiration och hopp inför framtiden mer än någonsin. Boka in en digital föreläsning med Per Schlingmann som bland annat precis släpp boken ” Corona Express” som han skrivit tillsammans med Kjell A Nordström.

Kan detta ämne bli mer relevant?

Om Per Schlingmann

Per är författare, föreläsare och rådgivare som gärna delar med sig av sina erfarenheter inom ledarskap, strategisk kommunikation, varumärken, förändringsprocesser, politik och retorik. Förutom att han de senaste åren skrivit åtta böcker så har han dessutom varit partisekreterare i Moderaterna, statssekreterare åt stadsministern, sitter i styrelsen för SOS Barnbyar samt fått flera utmärkelser för sitt arbete inom både kommunikation och politik.

I den nya boken som föreläsningen baseras på, beskriver Per varför denna pandemi kan ses som en tidsmaskin. Inom vissa områden går utvecklingen i raketfart medan vi inom andra förflyttar oss flera steg bakåt. Vilka förändringar blir varaktiga och vilka kommer att klinga av?

Pandemin visar att framtiden är oviss, men kan inte sitta och vänta på att allt ska bli som vanligt igen. Vi måste anpassa oss, vara nyfikna och ta vara på möjligheterna. Med sin höga energi inspirerar han till nytt tänkande. Du får verktyg för hur du kan använda ledarskap och kommunikation för att kunna åstadkomma förändring och hur du sedan ska upprätthålla detta i framtiden.

Per sänder från sin egen studio. Föreläsningen kan ni som kund se i valfritt digitalt mötesnätverk som Zoom eller Teams.

Pris: Från 45 000 kr exkl moms (Hör av er till oss för exakt pris)