Vi tipsar om årets digitala sommarfest!

Vill ni säga hej då till era kollegor innan semestern, men fortfarande jobbar hemma och har svårt att ses? Glöm inte bort att ni kan visa uppskattning till era anställda på andra sätt än en fysisk sommarfest!

Möjligheterna för digitala events är enorma men ett par förslag från oss är att ta med era kollegor på en rolig digital aktivitet som kombineras med att ni skickar hem något i samband med detta. Det kan vara allt ifrån en snack box, en sommarpresent till en sommarlunch eller ett cocktailkit så ni kan skaka er företagsdrink tillsammans digitalt.

Aktiviteter som kan passa för just sommarfest kan vara en digital matlagningsaktivitet. Här lagar ni under 2-3 timmar mat tillsammans i ledning av en erfaren kock. Alla råvaror skickas hem till respektive medarbetare och självklart kan vi även ordna så ni även får passande dryck till middagen. Ett förslag här är att ni har 1-3 personer på plats i matlagningsstudion medan resterande medarbetare följer aktiviteten via länk, på så sätt blir aktiviteten mer personlig och ni kan dessutom passa på att dela information som ni vill sprida till era anställda, exempelvis tacka för denna vår eller liknande. Ni väljer själva om ni önskar att äta middagen tillsammans digitalt eller om ni avslutar mötet efter aktiviteten så alla medarbetare kan äta i lugn och ro.

Vår succé fortsätter att bokas på och även den passar till årets digitala sommarfest, nämligen online game show. i denna fantastiskt roliga teambuilding aktivitet så tävlar ni i en helt egen game show tillsammans med kollegorna. En programledare sänder live direkt från studion tillsammans med en eller flera representanter från ert företag på plats. Ni andra tävlar online via en videolänk, alla frågor besvarar ni med hjälp av er mobiltelefon som fungerar som en ”buzzer-knapp”. Ett tips här är att skicka hem en snack box alternativt ett AW-kit som era medarbetare kan förtära under aktiviteten.

Around the world är även det en rolig och lättsam teambuilding aktivitet som passar de flesta företag. Ni tävlar i kreativitet, kuriosa frågor och uppfinningsrikedom tillsammans med ert virtuella lag om 4 personer. För att ni ska få en riktig teamkänsla så är uppdragen skapade för att ni som lag ska interagera med varandra på ett lättsamt och roligt sätt. Ni spelar via en specifik app som snabbt och enkelt laddas ner innan spelet börjar. Även detta är en aktivitet som blir ännu lite med uppskattad i samband med en hemskickad lunch, snacks eller liknande.

Vi på Memento Event kan självklart även skräddarsy en digital sommarfest som passar ert företag. Vi samarbetar med de flesta digitala studios i Stockholm och kan hjälpa till med allt ifrån planering och innehåll till genomförande. Tveka inte att kontakta oss för ett första uppstartsmöte för att bolla idéer och liknande. Vi hörs!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka er digitala sommarfest, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på