Digital Matlagningsaktivitet
Antal personer: 10-150 pers

Digital Matlagningsaktivitet

Vad som ingår

Projektledning
Hemleverans av råvaror till en 3 rätters meny i säsong
Digital matlagningsaktivitet som leds av professionella kockar
All teknik, webbplattform, studiotekniker
Professionella kameror & mikrofon
Upp till 3 gäster i studion som gästar
Goda förutsättningar för interaktion, gemenskap & glädje
Event-hemsida
Lokalhyra: Matstudio

Välj tillval

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 965 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Digital Matlagningsaktivitet

Denna interaktiva digitala matlagningsaktivitet är en utmärkt aktivitet om ni vill hitta på något roligt tillsammans med era medarbetare online som en rolig digital kick off eller teambuilding aktivitet. En del av de som bokar denna digitala matlagningsaktivitet gör det även som ett kundevent.

Vi ser givetvis till att anpassa aktiviteten så att den passar ert syfte, mål och vilka deltagarna är. Vi lägger alltid stort fokus på interaktion med deltagarna, genom att förslagsvis ha några personer på plats i matlagningsstudion samtidigt som vi löpande tar in deltagare på länk. Det finns även möjlighet att kommunicera enkelt via en chattfunktion om ni har frågor under aktiviteten. Utgångspunkten i alla digitala matlagningsaktiviteter är att skapa förutsättningar för att deltagarna ska få mötas och ha glädje av varandras sällskap genom att skapa olika typer av delmoment i aktiviteten som skapar skratt och kommunikation.

Maten levereras i matkassar 1-2 dagar innan eventet och fokus ligger på hållbara få råvaror som är enkla att tillaga. Syftet med valet av råvaror är att du som deltagare ska få en förståelse för vilka råvaror ni kan köpa i säsong och att det inte tar så lång tid att tillaga en festmåltid med minimalt matsvinn.

Inför eventet bygger vi alltid en unik hemsida med er branding där vi informerar om eventet samt där ni kan hantera inbjudningar och deltagarinformation såsom kostavvikelser, val av dryck etc.

I vår matstudio centralt i Stockholm ingår all studioteknik och personal som krävs för att genomföra denna digitala matlagningsaktivitet. Vi kan även sända från valfritt ställe efter dina önskemål.

Kan vi passa på att kombinera denna aktivitet med annat typ av innehåll?

Svar: JA. Nedan har vi listat det vanligaste tillvalen som våra kunder brukar göra.

Exempel på tillval:

  • Inköp och hemleverans av dryckespaket enligt kockens förslag baserat på rätterna som skall ätas.
  • Producera förinspelat material, med de delar som inte behöver vara live.
  • Förläng studiotiden och passa på att kommunicera ut viktiga budskap i förstklassig studiomiljö.
  • Moderator utöver kock på plats, som kan ställa frågor kopplat till innehåll som ni vill lyfta.
  • Snygga vinjetter och namnskyltar, som kommer in under sändningen.

Kan ni genomföra denna matlagningsaktivitet från annan plats exempelvis vårt kontor, under en längre/kortare tid, anpassa råvaror enligt våra önskemål?

Svar: JA. Vi anpassar aktiviteten efter era önskemål. Önskar ni endast en råvarulista, så era deltagare kan inhandla råvarorna själva kan ni enkelt välja till detta i tillvalsrutan. Det finns även möjlighet att välja en enklare produktion där vi använder oss av webcam istället för professionella kameror på plats. Väljer ni detta alternativ kan det vara bra att veta att ni då heller inte får möjlighet att ha gäster från ert företag med i studion.