Våra roligaste kick off paket

Flyga-vindtunnel-Memento-Event

Är du ute efter att roligt med dina kollegor samtidigt som du får bättre sammanhållning genom att skratta tillsammans och samarbeta? Vi har nu listat de aktiviteter som vi tror kommer att passa er bäst!

Game show som man hittar i Gamla stan är en fantastisk rolig och populär aktivitet som alla kan delta i på något sätt. Här hamnar ni i ett underhållningsprogram med er som huvudrollen. En programledare utmanar er i frågesport och galna utmaningar i ett högt tempo, precis som på tv. Här kombinerar ni samarbete, tävlingsnerver samt avkoppling i deras bar innan showen samt i pauserna. Denna aktivitet lovar mycket skratt och att man får alla personer delaktiga då man kan komplettera varandra eftersom utmaningarna blandar kluriga uppgifter, fysiska utmaningar och snabbtänkthet.

Flyga vindtunnel är Sveriges första vindtunnel som öppnades under våren 2016 i Bromma. Detta är spännande och extremt rolig upplevelse där du kommer få uppleva känslan at hoppa ur ett flygplan. De rörelser du kan göra i vindtunneln är samma som du kan göra i fria luften. Aktiviteten leder till många skratt och blir garanterat ett samtalsämne bland kollegorna en lång tid efter, vem har inte drömt om att flyga?

Segwaypolo var en väldigt populär aktivitet under 2015 och kommer säkerligen bokas mycket även detta år. Lagsport betyder samarbete, det innebär att det behövs även i denna sport. Det garanteras även mycket skratt då ofta merparten står på en segway för första gången. Ni kommer först att få en kort introduktion på hur man tar sig fram med en segway innan det är dags för en lagturnering. Aktiviteten kommer absolut att pratas om på kvällen då man kan skratta åt dagens bravader.

Alla dessa aktiviteter finns färdigpaketerade med restauranger som vi tycker passar på hemsidan, däremot finns det självklart möjlighet för er att komma med egna förslag.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka årets kick off i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på