Våra roligaste Kick-off paket 2018!

Ponnytrav-Memento-Event

Är du och ditt företag ute efter en riktigt rolig aktivitet som kombinerar glädje och samarbete? Då har du hittat rätt! Nedan listar vi våra absolut roligaste aktiviteter där ni kommer ha svårt för att hålla sig för skratt!

Ponnytrav är en unik aktivitet som många ännu inte fått chansen att testa. Under denna aktivitet agerar nu själva kuskar till lätthanterliga ponnyer. Men dessa kommer ni slutligen delta i ert företags alldeles egna elitlopp! Men innan loppet finns det även möjlighet att satsa på vilken häst ni tror kommer gå bäst och ni bestämmer själva vad ni vill spela om. Aktiviteten är precis lika rolig att utföra som det är att agera publik.

Segwaypolo är en aktivitet som har varit oerhört populär under de senaste åren. I denna aktivitet krävs lagarbete då ni kommer spela en lagturnering efter instruktioner och testkörning. Det garanteras mycket skratt då ofta merparten står på en segway för första gången. Aktiviteten kommer absolut att pratas om på kvällen då ni kan skratta åt dagens bravader.

Det är ingen slump att just Game show är en av våra absolut mest bokade aktiviteter. Här hamnar ni i ett underhållningsprogram med er som huvudrollen. En programledare utmanar er i frågesport och galna utmaningar i ett högt tempo, precis som på tv. Det absolut bästa med denna aktivitet är att alla kan delta på något sätt eftersom utmaningarna blandar kluriga uppgifter, fysiska utmaningar och snabbtänkthet. Baren är även öppen både innan showen och i pauserna.

Alla aktiviteter finns paketerade med restauranger som vi tycker passar, däremot finns det självklart möjlighet för er att komma med egna förslag.

Ovan är endast ett litet urval av alla de aktiviteter vi erbjuder, kika gärna in för att läsa om alla våra aktiviteter i kategorin kick off och teambuilding. Vill ni hellre att vi ger er skräddarsydda förslag som passar bäst för er grupp får ni mer än gärna höra av er till oss så hjälper vi er!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka årets kick off i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på