Våra bästa tips – Digital kick off!

När Corona plötsligt slog till i början av 2020 så blev det oerhört populärt att boka in digitala event, och däribland digital Kick off. Vi på Memento Event satte genast ihop olika typer av digitala paket på vår hemsida för att ge tips och inspiration till våra kunder. Kika gärna in vårt färdiga paket på digital kick off.

Läget inför 2022 ser helt klart mer lovande ut än vad det gjorde för ett år sedan, men det finns fortfarande företag som jobbar hemifrån och inte kan eller vill boka fysiska event. För dessa företag är det extremt viktigt att fortsätta prioritera sina anställda och boka in digitala lösningar för att de ska behålla motivationen och känna en samhörighet med sina kollegor. Om ni har kontor utspritt över hela landet eller till och med i världen så får ni inte glömma bort att det finns hybrida lösningar att tillgå. Då kan vissa anställda delta på distans, och andra fysiskt vara på plats. På detta sätt får även de som har förkylningssymtom möjlighet att delta vilket kommer att minska risken för bortfall.

Det är vanligt att starta upp året med en kick off, så tveka inte på att boka en även för i år. Fysiskt eller digital, vi kan hjälpa till med både och. Vi erbjuder dessutom både skräddarsydda lösningar och färdiga paket. Det vi bokar absolut mest är enklare digitala aktiviteter där våra kunder även tar nytta av studiotiden i samband med aktiviteten. Ofta är detta ett prisvärt sätt att få in både den viktiga kommunikationen med era anställda samt ha en rolig stund tillsammans.

Det absolut viktigaste är egentligen att ni visar era anställda att ni gör allt ni kan för att de ska känna trygghet och bibehålla teamkänslan i gruppen. Med en genomtänkt eventkalender visar ni att ni bryr er och att deras hårda arbete uppskattas. Till följd av mycket hemmajobb känner sig många ensamma, men en enkel sak som en digital aktivitet en torsdagseftermiddag kan få era anställda att känna gemenskap och tillhörighet igen.

Som sagt så hjälper vi på Memento Event er mer än gärna med förslag på aktiviteter, skräddarsydda helhetskoncept, passande studio och innehåll som passar ert företag. Är ni en större grupp som önskar något skräddarsytt så bokar vi oftast in ett uppstartsmöte där vi kan bolla idéer och ställa frågor, därefter tar vi tillsammans fram ett passande koncept för er.

Teambuilding är nu viktigare än någonsin – Glöm inte det!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på