Digital Kick off
Antal personer: 5-1000 pers

Digital Kick off

Vad som ingår

Ert val av aktivitet - Pris varierar.

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 0 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Digital Kick off

Är det dags för er att börja planera en digital kick off?

Efter snart ett år av hemmajobb står vi inför flera utmaningar med hur vi ska kunna behålla motivationen och arbetsglädjen hos våra anställda. Än så länge står det inte klart när vi kommer att kunna gå tillbaka till kontoret, träffa våra kollegor och sakta men säkert kunna återgå till det normala. Därför måste vi inför 2021, sätta en eventkalender som även går att utföra på distans.

Starta gärna upp året med en digital kick off, vi på Memento event har flera olika förslag som passar de flesta företag. En digital teambuilding aktivitet i kombination med att ni verkligen tar nytta av er studiotid är något som är oerhört uppskattat. Ni kan då enkelt passa på att kommunicera ut viktiga budskap i den förstklassiga studiomiljön innan eller efter aktiviteten.

Den nya situationen kräver som sagt både mer av era anställda och även ett mer aktivt ledarskap, då den sociala kontakten mellan kollegor försvinner. Det är viktigt att ni visar era anställda att ni verkligen gör allt ni kan för att bibehålla och bygga teamkänsla samt ge ny energi. I och med att ni hittar på saker tillsammans digitalt får även era anställda en känsla av att deras arbete uppskattas och att de känner att de är en del av företaget. Teambuilding har aldrig varit viktigare än nu, glöm inte det!

Ett annat alternativ för en digital kick off är att ni utför ett hybridevent där er personal ses in mindre grupper om exempelvis 4 personer som tävlar mot varandra i någon typ av digital tävling. På så sätt får era anställda både den fysiska gemenskapen, men även en känsla av tillhörighet till företaget i sin helhet.

Vi på Memento Event hjälper er med förslag på aktiviteter, lämplig studio och även ett innehåll som passar just Er utifrån vad det är ni vill förmedla och vilken budget ni har. Ett annat uppskattat inslag är att skicka hem förtäring som kan ätas och drickas under er digitala kick off.

Hör av er till oss för ett första uppstartsmöte för vi tillsammans ska kunna ta fram ett passande koncept för er!