Nytt eventpaket: All star Challenge

När vi letar nya aktiviteter just nu så är vårt fokus helt klart på nya digitala lösningar som kan passa i vår nya kategori: Digitala event & möten. Därför blev vi extra glada när vi nu kan presentera vårt sprillans nya eventpaket, All-star Challenge!

Denna virtuella teambuilding aktivitet kräver teamwork och kreativitet för att lyckas! Under ungefär 60 minuter ska ni tillsammans med ert virtuella lag försöka lösa så många uppdrag som möjligt. Det finns 30 roliga uppdrag som är uppdelade i 5 olika kategorier som ni kan välja mellan. Er lagkapten kopplar upp sig på er digitala mötesplattform och delar sedan skärm med sina lagmedlemmar. Därefter är det bara att börja spela!

De olika kategorierna är Kreativitet, Vinn eller Försvinn, Udda kunskap, Öga för detaljer/Jobba under tidspress och Kluringar. I dessa kategorier kan det vara allt ifrån fotouppdrag till frågor om världens underverk – så det gäller att välja de uppdrag som ni tror ni kan klara av först, då ni inte kommer att hinna testa på allt. Vilka är dina lagmedlemmars svagheter och styrkor?

Ni kan välja om ni vill starta igång spelet själva eller om ni föredrar att ha en projektledare som startar igång spelet, gör små instick under spelets gång samt sammanfattar och avslutar spelet.

Läs mer om vårt nya onlinespel, All-star Challenge.

Vi söker nya digitala spel och aktiviteter hela tiden. Sitter du på en digital lösning som du tror skulle passa våra kunder så får du mer än gärna höra av dig till oss!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert digitala event eller vill vara vår nästa samarbetspartner, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på