Online Office Challenge
Antal personer: 3-1000 pers

Online Office Challenge

Vad som ingår

45 minuters virtuell teambuilding
Aktivitet: Online Office Challenge

Välj tillval

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 260 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Online Office Challenge

Online Office Challenge är en virtuell teambuildingaktivitet där ni måste använda er av teamwork och kreativitet! 

Detta onlinespel består av 30 roliga uppdrag som är framtagna för att bidra till skratt och främja er grupps teamkänsla, det är även en perfekt aktivitet för er som vill lära känna varandra bättre. De olika uppdragen är uppdelade i 5 olika kategorier; Kreativitet, Vinn eller Försvinn, Udda kunskap, Öga för detaljer/Jobba under tidspress och Kluringar.

Samtliga utmaningar kan ge totalt 1000 poäng och som ni ser är kategorierna lättsamma och uppbyggda så att alla ska kunna känna att de kan hjälpa till. Det kan vara allt ifrån fotouppdrag och frågor om världens underverk – till att testa er kreativitet och sätta lyckan på spel i det virtuella casinot. Detta hoppas vi ska bidra till en härlig känsla samtidigt som att varje lag tävlar om att få så många poäng som möjligt.

Ni blir indelade i mindre grupper om 3-5 personer där er lagledare kopplar upp sig på er digitala mötesplattform (Ex. Zoom, Teams eller Skype) och delar sedan skärm med övriga lagmedlemmar. Allt ni behöver för att delta är en dator och internetuppkoppling.

Ni kan välja om ni vill spela det helt själva eller lägga till en projektledare från oss som ordnar med facilitering vid start och uppsummering av resultat. Välj till detta i tillvalsrutan för att få ut rätt pris.

Tid: 45-60 minuter

TIPS! Passa på att skicka hem en box med innehåll som era medarbetare kan äta och dricka under aktiviteten. Under tillval finns ett par exempel, hör av er till oss för mer information.