Kräftskiva med företaget!

Kräftskiva-Memento-Event

Kick off med företaget efter sommaren är en relativt vanlig tillställning som brukar vara väldigt uppskattad. Varför inte testa på kräftskiva till årets kick off?

God mat, mycket skratt och sång kan väl ingen tacka nej till? På Memento Event erbjuder vi färdigpaketerad kräftskiva i Stockholm.

Om man vill ut i Stockholms skärgård är Fjäderholmarnas Rökeri att rekommendera. Här börjar denna trevliga sensommarkväll redan på båten ut till Fjäderholmarna. Väl framme blir det mingel på uteserveringen innan ni sätter er till bords och avnjuter svenska signalkräftor med massa härliga tillbehör. Självklart finns det även här tillgång till kräfthattar, vishäften och dekorationer för att få till den rätta känslan.

Om ni vill kolla in fler alternativ på kräftskiva med företaget eller andra kulinariska aktiviteter kan ni kika in på vår kategori Mat och dryck.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få tips och hjälp med att boka ert företags egna kräftskiva, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på