Uppdraget och middag
Antal personer: 20-250 pers

Uppdraget och middag

Lyckas tillsammans
Använd er samarbetsförmåga under tidspress
Boostar energi och kreativitet

Vad som ingår

Projektledning
Aktivitetsvärd på plats
Uppdragshäfte, sjösäck och kamera
Aktivitet: Uppdraget

Välj tillval

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 601 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Uppdraget och middag

Uppdraget är en teambuildingaktivitet som leder till att era medarbetare får lyckas tillsammans. En härlig känsla som stärker gemenskapen i gruppen. 

Uppdraget är en lagtävling i högt tempo där laget ställs inför ett antal utmaningar. Varje uppdrag är värt olika mycket poäng och är av olika karaktär vilket innebär att laget måste prioritera och dra fördel av lagets olika förmågor för att samla så många poäng som möjligt.

Ett uppdragshäfte, en kamera och diverse material finns tillgängligt för att kunna genomföra uppdragen. Exempel på uppdrag kan vara tankenötter, att finna platser och kodord, bonustävlingar, fotouppdrag eller att ni tillsammans ska tillverka någonting tillsammans. Det finns därför alltid  möjlighet för alla att bidra med någonting till laget. Tävlingen avslutas med en gemensam målgång där lagen får redovisa några utav uppdragen.

Efter aktiviteten är det dags att gå vidare till den resturang ni valt för kvällen för att avnjuta en härlig middag tillsammans med kollegorna.

Förslag på tidsschema (Vänligen hör med oss för detaljer):

17.00 – Aktivitet: Uppdraget
18.30 – Promenad till restaurangen
18.45 – Middag serveras på den restaurang ni valt för kvällen