The Dinner Game och Middag på Pas D’Art
Antal personer: 20-200 pers

The Dinner Game och Middag på Pas D’Art

Aktivitet och mat under samma tak
Alla foton skickas efter aktiviteten
Alla kan vara delaktiga

Vad som ingår

"The Dinner Game" - Ett interaktivt spel via mobilen under middagen ca 30 min speltid
Ett glas mousserande till ankomst
3-rätters meny på Pas d'Art
2 glas vin eller öl till maten
Kaffe till desserten
Projektledning inför ert event och samlingsfaktura

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1590 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om The Dinner Game och Middag på Pas D’Art

En Middagsaktivitet för en Skrattfylld Upplevelse!

”The Dinner Game” på Pas d’Art: En Interaktiv Middagsupplevelse för Företagsevenemang

Få era kollegor att skratta och ha kul tillsammans med ”The Dinner Game”. Denna aktivitet är perfekt för att förgylla sittande middagar och mingel med spänning och interaktion.

Aktiviteten fungerar både under sittande middag och mingel, vilket gör den till en idealisk underhållning för företagets event där gästerna kan njuta av god mat och samtidigt delta i en rolig och interaktiv aktivitet.

Tidsåtgången för spelet är cirka 30 minuter, vilket ger tillräckligt med tid för att spela flera omgångar och låta deltagarna verkligen fördjupa sig i upplevelsen.

Spelet erbjuder spelet på både svenska och engelska för att passa olika deltagares språkpreferenser.

När det gäller antalet deltagare finns det ingen gräns för max antal. Ni spelar i lag om cirka 5 personer per lag, vilket skapar en dynamisk och samarbetsinriktad atmosfär.

För att ytterligare förhöja upplevelsen har vi valt Pas d’Art som restaurang för denna unika upplevelse. Pas d’Art är en framstående fransk restaurang i hjärtat av Stockholm, känd för sina utsökta och mångsidiga maträtter. Från klassiska franska rätter till moderna kreationer passar deras meny en rad smaker och önskemål. De har även en festlokal i restauranger för er som vill sitta för er själva. Den rymmer upp till 60 personer.

Varför välja mellan spänning och kulinarisk njutning när du kan ha båda? Boka ”The Dinner Game” på Pas d’Art för er teambuildning kväll och skapa minnen som varar . Kontakta oss idag för att skräddarsy din upplevelse och ge ditt team en kväll de sent kommer att glömma.

Spelet går också att kombinera med andra restauranger.

Hur det går till:

  1. Start Inför aktiviteten: Dela in gruppen i lag om ca. 5-6 personer. Utse en lagkapten per lag som laddar ner vår app. Lagkaptenerna skannar QR-koden ni fått i era instruktioner. Den ger lagen tillgång till aktiviteten.
  2. Spel Nu är lagen igång. De kan hålla till i samma rum eller sprida ut sig till andra platser under aktivitetens gång. Ett nummer till vår support finns ifall ni behöver hjälp med något.
  3. Avslut När speltiden är slut återsamlas alla för ett gemensamt avslut. I instruktionerna ni fått hittar ni två länkar: en länk som visar resultatet i realtid för att utse vinnarna och en länk med alla foton och filmer som skapats under aktiviteten.

Förslag på tidsschema (Hör gärna med oss för detaljer):

17.30 – Fördrink
18.00 – Slå sig till bords och sätta i gång spelet under en 3-rätters middag
21.30 – Ni fortsätter vidare ut i Stockholms nattliv

.