A Game Show Through Time – Online
Antal personer: 20-1500 pers

A Game Show Through Time – Online

Vad som ingår

Egen programledare
60 minuter roliga & interaktiva tävlingar
1 gäst i studion som gästar
Sändningsteknik med ljud & kameror
Bildproducent
Sändningsplattform
Inbjudnings-webbsida & möjlighet till personliga texter
Anpassningar: Vi tar in er logotyp på skrivbordsskärmen
Anpassningar: Upp till tre egna frågor i tävlingarna

Välj tillval

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 479 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om A Game Show Through Time – Online

Tävla i en sprillans ny Game Show tillsammans med kollegorna – ONLINE!

A Game Show Through Time innebär att du reser i tiden, men att en examen i historia inte behövs!

Vi sänder live från studion i Gamla stan där er programledare för kvällen leder showen, helst tillsammans med en representant från ert företag. Ni kan vara flera personer på plats, men får då turas om att delta. Övriga tävlande deltar online från hemmet eller kontoret! Att ni har någon från er på plats i studion kombinerat med att ni lägger in tre egna frågor, får tävlingen att kännas mer personlig och ni har även chansen att passa på att förmedla andra budskap före/efter gameshowen i den påkostade studiomiljön.

Ni har möjlighet att bjuda in 20-1500 personer som tävlar samtidigt, ni följer er Game Show via en videolänk på datorn och svarar på programledarens frågor via en virtuell buzzer på din telefon.

Under spelets gång utlovas roliga och spännande tävlingar som passar alla då du och dina kollegor tar kontroll över tidsmaskinen och väljer vilka rundor ni ska spela. Kommer du att resa till ett svenskt kök på 70-talet eller popkonsert i Londons 80-tal? Kommer vi att gå hela vägen tillbaka till 50-talet eller kanske till och med 40-talet eller kanske ännu längre tillbaka? Vem kommer att vinna i vår futuristiska final och därmed tar hem det stora priset?

Passa på att skicka hem något gott som era medarbetare kan äta och dricka under aktiviteten. Under tillval finns ett par exempel, hör av er till oss för mer information.

Programtid: 45-60 minuter