Laserlerduveskytte och middag på Bockholmen

Antal personer: 15-30 pers

Lockar fram oanade tävlingsinstinkter Miljövänligt och ofarligt Poäng visas på en digital poängtavla

Vad som ingår

Introduktion
Välkomstdrink, ett glas mousserande
3-rätters middag i Bockholmens Ateljé
Exklusivitet i Ateljén 15-30 pers

Välj tillval

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1255 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om Laserlerduveskytte och middag på Bockholmen

Ta chansen att prova en av världens mest populära skyttegrenar hos oss. Laserlerduveskytte är precis som vanligt lerduveskytte med skillnaden att man kan skjuta precis var som helst utan risk då det är en laserstråle som avlossas som registreras om duvan får träff.

Du kommer att använda dig av ett äkta hagelgevär som är modifierat med elektronik och återvinningsbara plastduvor. Skyttarna kommer att vara placerade på bryggan och försöka pricka lerduvorna som flyger ut över vattnet.

Detta är ett miljövänligt och ofarligt sätt att uppleva lerduveskytte. Man kan skjuta upp till 5 personer samtidigt och deras träffar, missar samt poäng visas på en digital poängtavla där även ljudnivån kan justeras vilket gör det mer intressant för åskådarna. Det lockar garanterat fram oanade tävlingsinstinkter och leder till många skratt. Checka i boxen som passar ert antal i tillvalsmenyn.

När vi har korat en vinnare går ni gemensamt till Bockholmens restaurang där ni möts av en härlig välkomstdrink i form av ett glas cava som ni avnjuter innan ni sätter er till bords i deras privata Ateljé en trappa upp där det serveras en härlig 3-rätters middag. Ni har möjlighet att boka privat buss av oss som tar er dit och tillbaka från Bockholmen, detta väljer ni till i informationsboxen.

Förslag på tidsschema för lerduveskytte på Bockholmen (vänligen hör med oss för detaljer):

17.00 – Lerduveskytte på Bockholmen, instruktioner, tävling.
18.30 – 3-rätters middag serveras i Ateljén