Kick off för Mementofamiljen!

Den 6 september var det äntligen dags för årets kick off för mementofamiljen. Alla åtta kunde hänga på, vilket alltid är extra roligt såklart!

Destinationen för kvällen var hemlig och äventyret från kontoret startade runt 15.30, förväntansfulla traskade vi iväg mot Strandvägen. Fördrink och mingel på en soldränkt Dramatenterrassen satte ribban direkt.

Efter ett par drinkar, lite skratt och några heta diskussioner gick vi vidare ner längst Strandvägen… Förväntningarna på en båttur växte och som tur var stod en RIB från Öppet hav och väntade på oss. Vi gjorde oss redo för en fartfylld upplevelse på havet med både overaller och mössor. Känns helt klart som ett riktigt lyxigt transportmedel!

Tanken var att RIB-båten skulle släppa av oss vid Bockholmen Hav och Restaurang i Solna. Med en resa som går i 60 knop går detta relativt fort! Vi tog därför lite omvägar för att få ut absolut max av vår RIB upplevelse men efter omkring 45 minuter blev vi avsläppta vid Bockholmens egna brygga.

Väl på plats traskade vi upp till restaurangen där vi fick kliva in på vår egna kräftskiva som var uppdukad i en avskild chambre separée, DRÖMMEN! Vad kan egentligen gå fel när man har kräftskiva?

Riktigt bra sällskap, mycket skratt, kräftor i mängder, snapsvisor och skönsång…. Så sammanfattar vi denna middag!

Efter middagen rundades denna lyckade kväll av, längtar redan tills nästa kick off! Hur ska vi toppa den?

Tveka inte att höra av er om ni skulle vilja boka något liknande. Vi har färdiga paket med både RIB båt i skärgården och sommarfest på Bockholmen. Men vi hjälper även till med skräddarsydda förslag för er, vi hörs!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka årets kick off i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på