Välkommen till oss Madeleine

Madeleine-Memento-Event

Vi välkomnar Madeleine Axner till Memento Event och Julbordsmäklarna som kommer att ha sin praktik hos oss under våren. Madeleine studerar annars sitt sista år på IHM Business School inriktning konceptutvecklare event och besöksnäring.

Här nedan kommer Madeleine själv att få berätta mer om sig själv och om varför hon är här.

Vem är du och vad gör du när du inte är med oss?

Dagarna spenderar jag på IHM Business School där jag studerar utbildningen konceptutvecklare event och besöksnäring. Det är en nystartad yrkesutbildning som sträcker sig över två år och innehåller väldigt mycket som projektledning, event management, marknadskommunikation, försäljning, besöksnäring samt två praktikperioder. Det är en bred utbildning där jag tycker man får mycket kunskap om många olika områden. Mitt största intresse är skidåkning som jag utför så ofta jag kan. På fritiden umgås jag gärna med vänner och familj, jag har även ett stort matintresse.

Vad lockade dig till oss?

Det som gjorde att jag fastnade för er var att ni är nischade mot paketerade event. Det konceptet verkar intressant och passande för mig. Jag fick även känslan av att ni hela tiden är ute efter att utvecklas och följa med marknaden och trenderna. Jag är väldigt glad att jag hittade Memento event och ser fram emot en givande praktikperiod hos er.

Vad har du för förväntningar på din praktik?

Jag förväntar mig att få en inblick av hela företaget och vara med från förfrågan till fakturering och allt där emellan till ett genomfört event. Jag tror att praktiken ger en stor inblick i hur det fungerar i verkligheten. De arbetsuppgifter jag fick uppfattning om att jag skulle utföra innan min praktikperiod kändes passande för mig. Det var varierande och inspirerande arbetsuppgifter där jag tror att jag skulle kunna bidra med något positivt.

Drömjobb i framtiden?

Jag tycker om att ha kundkontakt, planera, organisera och sälja så jag tror att projektledare inom event hade passat mig bra. Då får jag utföra kunskaper från min utbildning, tidigare arbetslivserfarenheter men också ett intresse.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Om du har några frågor kring våra events eller bara vill komma i kontakt med oss, så svarar vi mer än gärna på dina frågor.

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på