Tack för att ni förgyllde vår Memento-kväll!

Förra torsdagen var det äntligen dags för vårt efterlängtade kundevent på Kasai där vi fick chansen att presentera oss ordentligt för en stor del av våra kunder! 

Kvällen började med fördrink och mingel i loungen innan kunderna fick bege sig ner till Ochaya, Kasais festvåning. Här stod saxofonisten redo att inleda eventet på bästa sätt. Därefter fortsatte kvällen med uppträdanden på löpande band, japanska fusionrätter och bubblande dryck.

Vi tog även hjälp av våra fantastiska samarbetspartners för att få ihop en lyckad frågesport. Här gällde det att ha koll på både det ena och det andra och två vinnare fick göra upp i nattduellen. Kingslayers gick vinnande ur den tävlingen och får därför smaka på Kasais julbord under december.

Under kvällen fanns det även möjlighet att testa på VR i form av ett fotbollsspel då vi laddar upp för fotbolls-VM i sommar! Vinnaren drog en vinstlott och får boka in ett minnesvärt sälsafari med RIB.

Många av våra kunder stannade kvar länge på dansgolvet och verkade nöjda med kvällen, precis som oss!

För er som inte var på plats så har vi fångat både stämning och underhållning på film. Men håll utkik, filmen släpps under nästa vecka på Mementos youtubekanal 🙂  Den som väntar på något gott!

Ännu en gång, STORT TACK till våra kunder och våra fantastiska samarbetspartners som gjorde kvällen på Kasai helt magisk! Så roligt att äntligen få träffa er, vi är fyllda med energi och kärlek efter en hel kväll tillsammans 🙂

Vi på Memento Event har stor erfarenhet av kundevent och olika typer av företagsevent, kika gärna in och se vad vi tidigare gjort för skräddarsydda event tillsammans med våra kunder.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka företagsevent i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som skapar företagsevent som stärker er gemenskap och er företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på