Sommarfest på Villa Källhagen
Antal personer: 20-130 pers

Sommarfest på Villa Källhagen

Fantastisk miljö invid vattnet
Hög kvalité på maten

Vad som ingår

Projektledning inför ert event & samlingsfaktura
Fördrink: 1 glas mousserande
Grillbuffé eller kökets val av 3 rätters middag
2 glas vin/öl
Kaffe/Te efter maten
Exklusivitet i Eken mellan 19-23

Välj tillval

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1462 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Sommarfest på Villa Källhagen

Välkommen på sommarfest hos Villa Källhagen! En vacker och mysig miljö, endast 5 minuter från Stockholms pulserade stadskärna!

Förutom en fantastisk restaurang med rötter från 1700-talet erbjuder Villa Källhagen även hotellrum, konferenslokaler och sist men inte minst festlokaler i olika storlekar som passar perfekt för årets sommarfest!

Under kvällen kommer ni sitta helt för er själva i deras festvåning Eken som rymmer mellan 40-80 sittande matgäster. Denna festvåning har stora öppningsbara fönster som leder ut till en egen terrass och gräsmatta. Ytan passar perfekt för mingel då ni kan njuta av ett glas mousserande medan ni beundrar den vackra utsikten över Djurgårdskanalen och Nordiska Museet.

Önskar ni någon typ av aktivitet kan vi rekommendera boule som finns på plats. En lättsam och rolig aktivitet som passar perfekt under exempelvis ett mingel. Ni bokar 2 banor i 1 h, förslagsvis under minglet. Lägg till detta i tillvalsrutan för att få ut rätt pris för er.

Paketet är räknat på festvåningen Eken. Är ni fler eller färre än 40-80 personer så finns det 2 andra festvåningar som kanske passar er, hör av er till oss för exakta priser.

Matsalen – 80-130 personer
Verandan – 20-40 personer

Förslag på tidsschema för sommarfest på Villa Källhagen (Vänligen hör med oss för detaljer):

19.00 – Mingel och fördrink på terrassen, eventuellt Boule
19.30-23.00 – Grillbuffé eller 3 rätters middag följt av mingel