Sommarfest på Stallmästaregården

Antal personer: 60-130 pers

Garanterat regnfritt Mysiga och anrika lokaler Fantastisk miljö invid vattnet

Vad som ingår

Projektledning
Serveringspersonal
Fördrink, ett glas cava
Sommarbuffé
2 glas vin/öl
Kaffe/Te efter maten

Välj tillval

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1100 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om Sommarfest på Stallmästaregården

Stallmästaregården anpassar just nu sin verksamhet till situationen vi befinner oss i och gör allt som Folkhälsomyndigheten rekommenderar och har vidtagit försiktighetsåtgärder. De har utökat sina städrutiner och städteamet fokuserar just nu extra mycket på att rengöra ytor och saker som vidrörs ofta, som exempelvis dörrhandtag. De uppmuntrar personalen att vara extra flitiga med handhygien och givetvis har deras medarbetare tydliga direktiv kring vikten av att stanna hemma vid minsta symtom på sjukdom. De följer som sagt noggrant utvecklingen av hälsomyndighetens rekommendationer och uppdaterar sina rutiner utifrån dessa. 

Välkommen att fira in sommaren på vackra och anrika Stallmästaregården!

Med det natursköna läget vid Brunnsviken alldeles intill Hagaparken passar Stallmästaregården alldeles perfekt för företagets sommarfest. I ett av Stockholms allra äldsta värdshus använder de svenska råvaror och lagar all mat från grunden.

Då ni har tillgång till en egen uteservering under hela kvällen inleds kvällen på bästa tänkbara sätt, med ett glas mousserande medan ni njuter av utsikten över den vackra Brunnsviken. Därefter går ni in och sätter er till bords inne i Tingshuset som är beläget mitt emot värdshuset. Här rymmer det upp till 130 sittande matgäster.

Väl inne i Tingshuset möts ni av den härliga sommarbuffén som dukats upp för ert sällskap. Här får ni smaka på läckerheter som rökta räkor, sotad regnbåge med forellrom, grillad svenskt kycklingbröst och mycket mer! Självklart rundas middagen av med en rykande kopp kaffe och tre olika desserter.

Efter middagen står vår DJ redo för er om ni valt till detta i tillvalsrutan. Annars finns det möjlighet att mingla och hänga i baren på terrassen som även är vädersäkrad med tak.

Förslag på tidsschema för sommarfest på Stallmästaregården (Vänligen hör med oss för detaljer):

18.00-19.00 – Fördrink och mingel på uteserveringen
19.00 – Sommarbuffé dukas upp och det är dags att sätta sig till bords
22.00-01.00 – Barhäng, fest och mingel