Sommarfest på Junibacken
Antal personer: 60-300 pers

Sommarfest på Junibacken

Fantastisk miljö invid vattnet
Hög kvalité på maten
Lekfull miljö där sagotåget ingår

Vad som ingår

Projektledning inför erat event samt samlingsfaktura
Egen serveringspersonal
Välkomstdryck
Tvårätters middag
2 glas öl/vin till maten
Teknik - projektor, mikrofon, mingelmusik
Lokalhyra mellan 18.00-23.00 (Junibacken)
Sagotåg

Välj tillval

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1285 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Sommarfest på Junibacken

Den 8 juni 1996 invigdes Junibacken av kungafamiljen under pompa och ståt. Sedan dess har Junibacken klättrat till att bli Stockholms 5:e mest besökta upplevelseattraktion. Junibacken är utöver en upplevelseattraktion även en uppskattad festvåning och restaurang.

Ni inleder kvällen med en välkomstdrink i form av mousserande vin antingen ute på den fantastiska terrassen vid vattnet alternativt efter en tur med Sagotåget på en resa genom Astrid Lindgrens fantastiska sagovärld. Efter avstigning vid Villa Villekulla möts ni av en utsikt ut över Stockholm och Nybrovikens glittrande vatten.

I cirkusrestaurangen serveras er en 2-rätters meny eller 3-rätters meny beroende på vad ni har valt . För att avsluta en härlig kväll är dags för mingel och dans med DJ, ljud och ljus om ni valt till detta.

Det finns även möjlighet att abonnera en båt till hela företaget som stannar precis utanför ingången till Junibacken vilket är en helt perfekt start på sommarfesten, hör gärna av er till oss om detta låter intressant.

Är ni färre än 80 personer kan ni avnjuta middagen i matsalen på övre plan, är ni fler än 80 personer kommer ni få äta middag i den större matsalen på nedre plan alternativt att ni delar upp er på båda våningarna. Det finns även möjlighet att välja en två rätters middag istället om ni föredrar det, priset kommer då att justeras.

Förslag på tidsschema för sommarfest på Junibacken (vänligen hör med oss för detaljer):

18.00 – Sagotåg med efterföljande fördrink
19.00 – Middag serveras tillsammans med god dryck
21.00-23.00 – Kaffe, dessert, mingel samt dans med DJ, ljud och ljus om ni valt till detta.