Sommarfest på Junibacken

Antal personer: 50-250 pers

Fantastisk miljö invid vattnet Hög kvalité på maten Lekfull miljö där sagotåget ingår

Vad som ingår

Projektledning
Egen serveringspersonal
Välkomstdryck
Sagotåg
Sommarbuffé
2 glas öl/vin till maten
Dessert
Kaffe/te efter maten
Teknik - projektor, mikrofon, mingelmusik
Lokalhyra mellan 18.00-23.00 (Junibacken)

Välj tillval

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1085 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om Sommarfest på Junibacken

Den 8 juni 1996 invigdes Junibacken av kungafamiljen under pompa och ståt. Sedan dess har Junibacken klättrat till att bli Stockholms 5:e mest besökta upplevelseattraktion. Junibacken är utöver en upplevelseattraktion även en uppskattad festvåning och restaurang.

Ni inleder kvällen med en välkomstdrink i form av mousserande vin antingen ute på den fantastiska terrassen vid vattnet alternativt vid Sagotorget där sedan Sagotåget tar med er på en resa genom Astrid Lindgrens fantastiska sagovärld. Efter avstigning vid Villa Villekulla kan påfyllning i glasen serveras om ni önskar medan ni ser ut över Stockholm och Nybrovikens glittrande vatten.

Deras bordsbuffé kommer att vara uppdukad och redo att avnjutas tillsammans med alla kollegor i en denna fantastiska miljö. För att avsluta en härlig kväll serveras självklart både kaffe och dessert innan det är dags för mingel och dans med DJ, ljud och ljus om ni valt till detta.

Det finns även möjlighet att abonnera en båt till hela företaget som stannar precis utanför ingången till Junibacken vilket är en helt perfekt start på sommarfesten, hör gärna av er till oss om detta låter intressant.

Är ni färre än 100 personer kan ni avnjuta middagen i matsalen på övre plan, är ni fler än 100 personer kommer ni få äta middag i den större matsalen på nedre plan alternativt att ni delar upp er på båda våningarna. Det finns även möjlighet att välja en tre rätters middag istället om ni föredrar det, priset kommer då att justeras.

Förslag på tidsschema för sommarfest på Junibacken (vänligen hör med oss för detaljer):

18.00 – Fördrink och sagotåg
19.00 – Sommarbuffé serveras tillsammans med god dryck
21.00-23.00 – Kaffe, dessert, mingel samt dans med DJ, ljud och ljus om ni valt till detta.