Sommarfest på Josefina

Antal personer: 30-200 pers

Perfekt för stora och små sällskap Separat sektion under hela kvällen Garanterat regnfritt

Vad som ingår

Projektledning
Egen del på uteserveringen
1 välkomstdrink
Grillbuffé
2 glas vin/ öl till maten
Kaffe/Te efter maten

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1110 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om Sommarfest på Josefina

Bakom Nordiska museet ligger restaurang Josefina med sitt fantastiska läge på Djurgården.

Restaurangen är uppkallad efter Drottning Josefina. På sin fritid drog sig Josefina gärna undan på Djurgården och sågs ofta promenera med Kronprinsen Oscar på den plats där restaurang Josefina nu ligger.

Här har ni nu chansen att fira in sommaren tillsammans med era kollegor! Vid ankomst inleder ni kvällen med att mingla på den härliga uteserveringen med ett glas mousserande i handen samtidigt som ni njuter av utsikten över inloppet till Stockholm.

Därefter förflyttar ni er vidare till en separat sektion, ett eget och exklusivt område för just ert sällskap där ni under ett par timmar avnjuter en grillbuffé med rekommenderat vin. Kvällen fortsätter sedan med dans och mingel fram till 01.00.

Sektioner:

Festvåningen/Matsalen: 100-250 sittande gäster.  Finns möjlighet att öppna upp hela långsidan om så önskas. Festvåningen går även att dela av på en mängd olika sätt för att passa ert sällskap.

Vardagsrummet: 100-300 sittande gäster. Även här finns olika sätt att dela av för att det skall bli mer slutet och ombonat för ert sällskap.

Champagneområdet: 30-130 sittande gäster. Även här finns olika sätt att dela av för att det skall bli mer slutet och ombonat för ert sällskap.

Stenterrassen: 70 sittande gäster.

Vänligen se bifogad PDF för områdeskarta.

Våra områden är alltid anpassade för olika sorters väder. Våra automatiska el-tak fälls på direkten ut när de behövs och vi ser till att ni får en fantastisk kväll oavsett väder!

Förslag på tidsschema för sommarfest på Djurgården (vänligen hör med oss för detaljer):

19.00 – Fördrink
20.00 – Grillbuffé serveras följt av kaffe och te
22.00 – 01.00 – Ni har ätit klart och kvällen fortsätter med dans och mingel

Hämta PDF