Barbequefrossa på Ekensdal
Antal personer: 50-140 pers

Barbequefrossa på Ekensdal

Fantastisk miljö invid vattnet
Drivs av stjärnkocken Mathias Herlev Hansson
Högklassig matkvalité

Vad som ingår

Projektledning inför och efter ert event
Fördrink, 1 glas mousserande
Grillbuffé Family Style (eller 3-rättersmeny efter säsong)
2 glas vin/öl
Dessert
Kaffe/Te efter maten
Dekoration, dukning, personal (gäller grupper större än 60 personer)

Välj tillval

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1686 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Barbequefrossa på Ekensdal

Ekensdal som är beläget vid Skurubron i Nacka erbjuder en helkväll med grillat kött och seafood i mängder. 

Ni anländer till Ekensdal med båt eller buss och kvällen inleds med ett glas cava på den soliga gräsmattan medan ni blickar ut över det glittrande vattnet. Det finns även möjlighet till enkla sommaraktiviteter såsom kubbspel i väntan på de grillade läckerheterna.

När solen sedan sänker sig över Skurusundet ta ni klivet in i matsalen där ni en härlig BBQ middag väntar på er. Maten serveras med alla tänkbara grillade läckerheter på stora fat direkt till bordet, family style. Önskar ni byta ut grillbuffén mot en klassisk 3-rätters så är det inga problem. På Ekensdal använder de årstidens bästa råvaror som gärna är närodlade och ekologiska. Maten lagas av ägaren Mathias Herlev Hansson som tidigare vunnit OS guld med Svenska Kocklandslaget.

Det finns möjlighet för er att duka upp för middag ute på terrassen med markistak, men detta kräver att stolar och bord hyrs in mot en extra kostnad.

Ni har Ekensdal exklusivt för er själva under kvällen och behöver inte trängas med andra sällskap. I den stora matsalen en trappa upp finns gott om plats för yviga tal (och 140 sittande gäster) och även middagsunderhållning om så önskas. I den mindre matsalen på nedervåningen finns det plats för 40 sittande gäster.

För bästa möjliga start på kvällen rekommenderar vi den långsamma sjövägen till och från Ekensdal som tar 20-30 minuter från Nybrokajen. Kontakta oss om ni är intresserade av att ta er dit med båt.

Tillval: 
Aktivitet: Gastronomisk 5-kamp
Ni delas upp i lag och får 5 st gastronomiska utmaningar (Ex. Smaka på bubbel, Gissa ingredienser i en soppa osv.) Detta är en uppskattad och lättsam utmaning i början av kvällen där inga förkunskaper krävs utan alla kan vara med och delta. Klicka i detta i tillvalsrutan om ni vill boka detta.
Tidsåtgång ca 45 minuter.

Förslag på tidsschema (Hör gärna med oss för detaljer):

17.00 – Upphämtning vid Nybrokajen
17.30-19.00 – Fördrink, mingel och kubbspel
19.00- 23.00 – Grillbuffé serveras följt av mingel